שאלה

מאיר 2000

New member
שאלה

האים יש בן החברים מישהו שיודע לכתוב ספר ומוכן לעזור לי או מישהו כזה שיודע. אני צריך עזרה.? תודה

ה ל ו מ ה

New member
מאיר, אנסה לברר מחר

אם אצליח, אקשר אותך עם מישהו . יש כל מיני דרכים לעשות זאת. אולי יקח לי יותר מיום. אני מקווה שאת ה"קול הפנימי" שלך - השיח שעולה מתוכך - אתה מעלה על הכתב. לעבודת ה"שיבוץ" הנכונה - ליצירת הספר השלם כנראה צריך סיוע של איש מקצוע, אך אמירותיך - שלך הן - מרגליות פיך, מחשבותיך, תודעתך, נימי הנפש שלך. גש למחשב , פתח קובץ וכתוב . הרי מחר תשנה ותתקן, ומחורתיים שוב ושוב תשפץ, וכך הלאה. אך מאיר, כתוב, כתוב, אל תחכה שמא יפוגו הרעיונות ויעלמו..... חבל. ארוכה הדרך, וגם מאוד יפה. ממתי בא לך? למה? מותר לשאול עוד? אשאל רק אם תתן את רשותך. ערב טוב.

מאיר 2000

New member
תגובה

הלומה אני תמיד שמח שאת כותבת לי תגובות . יש לך סגנון יפה ומרגיע. את תמיד יכולה לשאול אותי כול מה שאת רוצה . מה שאני יכול אני יענה. את גם יכולה להיתקשר ולכתוב במסר האישי. תודה על הכול

ה ל ו מ ה

New member
הי מאיר, שכחתי. עד כה לא עשיתי

שום דבר בעניין. מתנצלת. אבדוק. יש לי אצל מי, רשמתי לי לעשות זאת. התחלתי את היום עם "בעיטה" בראש. ככה כאב ראש קיבלתי.
הכנתי קפה וארוחת בוקר, התיישבנו ב 7.15, וב 7.30 חזרתי מוכה - למיטה. לא מגלה מה וכמה בלעתי - כדי לצאת ליום עבודה. התלבשתי יפה , ענדתי חיוך ויצאתי אחרי 9. כל דבר שעשיתי היום, עשיתי פעמיים שלוש, ולא - לייתר ביטחון, אלא כי פה ושם שכחתי..............פח......................
רק לאוטו שנמצא 6 קומות מתחת למשרד -ירדתי פעמיים. בערב- אסע לקרית גת - לאירוע חשוב לי באחד התיכונים. עד אז - נחה לי. אחרי ארוחת צהריים - סוגרת טלפונים. רציתי לשאול אותך מאיר: מי אתה רוצה במיוחד שיקרא את הספר שלך? כשאתה מדבר עם עצמך - דברים שהיית מעלה על הכתב - מי הם הנמענים שלך? ממתי? עלילתי? ביוגרפי? מי הדובר? מאין ההשראה? ממש "בוער" בעצמותיך הרצון לכתוב? יש לך ניסיון יצירתי? האם אתה נחוש להשקיע אנרגיות? למי עוד סיפרת על הרצון הזה?? אוי מאיר, יש לי עוד כמה שאלות, אך לא אכביד. ואם לא בא לך - תתעלם - על תענה. הגזמתי. צהריים טובים.

מאיר 2000

New member
היי הלומה

, יופי של יום עשית עם הבעיטה בראש. אני מבין שהיה לך יום נחמד היום שימשיך כך. תשובות : 1 אנשים חלשים עים בעיות . יכולים לקרוא ולקבל כוח. 2 מאז שחליתי אני חושב על זה. 3 זה משהו עצוב ושמח . המסר "שמכול דבר שלילי יוצא חיובי". 4 האשראה מהמשברים שקיבלתי בשנתים האחרונות. 5 אני בחיים לא כתבתי אני מקווה שזה יצליח. 6 אין לי נסיון. 7 כן הלומה רק שתדעי את לא מכבידה . אני מאוד שמח שאת כותבת ומגיבה למה שאני כותב. אני מקווה שגם מחר יהיה יום טוב.

מאיר 2000

New member
בוקר טוב הלומה

אני מחכה לא דחוף. אבל זה כייף לראות אותך כותבת לי על הבוקר

מאיר 2000

New member
היי הלומה

לא צריך לבקש סליחה . זה אני שצריך לבקש סליחה על הלחץ. פשוט חשבתי שיש בעיה בשליחה של המחשב. תודה על טיפול שלך בנושא שלי.

למעלה