שאלה...

מצב
הנושא נעול.
שאלה...

שאלה...
רציתי לדעת כמה זמן מהשחרור משירות צה"לי מלא יש לי פטור מתשלום מס?. כמו כן אשמח לדעת מהם מדרגות המס שיש לעובד לשלם בהתאם לגובה/מקסימום השכר שמקבל(מהם הגבולות)?. תודה.

ועוד דבר קטן...

שאלה...
רציתי לדעת כמה זמן מהשחרור משירות צה"לי מלא יש לי פטור מתשלום מס?. כמו כן אשמח לדעת מהם מדרגות המס שיש לעובד לשלם בהתאם לגובה/מקסימום השכר שמקבל(מהם הגבולות)?. תודה.
ועוד דבר קטן...
מה קורה אם המעביד שלי שכח או לא שם לב שעברה תקופה מסויימת לאחר תום הזכות שלי מפטור תשלום מס ועדיין משלם לי משכורת בלי לחייבי במס. האם ניתן לחייבי רטרואקטיבית? האם אני הוא האשם/האחראי???. תודה.

לשאלתך הראשונה ממליצה לפנות

ועוד דבר קטן...
מה קורה אם המעביד שלי שכח או לא שם לב שעברה תקופה מסויימת לאחר תום הזכות שלי מפטור תשלום מס ועדיין משלם לי משכורת בלי לחייבי במס. האם ניתן לחייבי רטרואקטיבית? האם אני הוא האשם/האחראי???. תודה.
לשאלתך הראשונה ממליצה לפנות
לפורום מיסוי. לשאלתך השניה: מס הכנסה ירדוף אותך ולא את המעסיק.... מומלץ בחום להסדיר את העניין בהקדם.

שיר ורד

New member
אין פטור משתלום מס למשוחררים

שאלה...
אין פטור משתלום מס למשוחררים
מצה"ל. משוחררים מצה"ל מקבלים נקודות זיכוי המקטינות את חבות המס שלהם, אך לא פוטרות אותם מתשלום מס הכנסה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה