שאלה

מצב
הנושא נעול.

l e s k a2003

New member
שאלה

שאלה
יש לי שאלה... אשמח מאוד אם תעזרו לי... אני עובדת כבר שנה ו 8 חודשים כמטפלת ונכון להיום יש לי רק בן אדם אחד שאני צריכה לטפל בו שזה בעצם 10 שעות בשבוע ( לפני זה עבדתי 26 -36 שעות בשבוע) .... המעביד לא יכול לתת לי לעבוד יותר שעות... השאלה היא האם אני יכולה לעזוב את מקום העבודה אבל בצורה שההתפטרות תחושב כפיטורין כדי לקבל פיצויים? נ.ב. ההקטנה במספר השעות הייתה לפני חודש.. תודה מראש....

שיר ורד

New member
כן

שאלה
יש לי שאלה... אשמח מאוד אם תעזרו לי... אני עובדת כבר שנה ו 8 חודשים כמטפלת ונכון להיום יש לי רק בן אדם אחד שאני צריכה לטפל בו שזה בעצם 10 שעות בשבוע ( לפני זה עבדתי 26 -36 שעות בשבוע) .... המעביד לא יכול לתת לי לעבוד יותר שעות... השאלה היא האם אני יכולה לעזוב את מקום העבודה אבל בצורה שההתפטרות תחושב כפיטורין כדי לקבל פיצויים? נ.ב. ההקטנה במספר השעות הייתה לפני חודש.. תודה מראש....
כן
אתה צריכה לשלוח למעסיק מכתב בו את מתריעה על הרעת תנאים שהחלה לפני כחודש בהקטנת היקף משרתך שטרם תוקנה. תצייני בהודעה שאם ההרעה לא תתוקן מיידית (אפשר לתת גם תאריך יעד) תראי את עצמך זכאית להתפטר במעמד מפוטר בגין הרעת תנאים. במידה והמעסיק לא ימצא לך תעסוקה משלימה, תצטרכי להגיש מכתב התפטרות כחוק (כלומר עם הודעה מוקדמת).

מצב
הנושא נעול.
למעלה