שאלה...

מצב
הנושא נעול.

piona bugit

New member
שאלה...

שאלה...
אני בת 16, הועסקתי דרך כוח אדם בעבודה במפעל מסויים ל7 ימים. כל יום היתה הפסקה של חצי שעה. היום קיבלתי תלוש משכורת, ובמקום 52 שעות, הם החשיבו לי 46, בטענה ש"אף אחד לא היה בהפסקה חצי שעה, כולם היו שעה ובגלל זה הורדנו שעה הפסקה מכל יום" אני לא יודעת מי זה כולם, אני הייתי כל יום בדיוק חצי שעה הפסקה! מה אפשר לעשות עם זה? מצד אחד זה סך הכל 100 שקל, אבל מצד שני 100 שקל זה דיי משמעותי בשבילי.

שיר ורד

New member
אפשר לתבוע אותם בבית הדין לעבודה

שאלה...
אני בת 16, הועסקתי דרך כוח אדם בעבודה במפעל מסויים ל7 ימים. כל יום היתה הפסקה של חצי שעה. היום קיבלתי תלוש משכורת, ובמקום 52 שעות, הם החשיבו לי 46, בטענה ש"אף אחד לא היה בהפסקה חצי שעה, כולם היו שעה ובגלל זה הורדנו שעה הפסקה מכל יום" אני לא יודעת מי זה כולם, אני הייתי כל יום בדיוק חצי שעה הפסקה! מה אפשר לעשות עם זה? מצד אחד זה סך הכל 100 שקל, אבל מצד שני 100 שקל זה דיי משמעותי בשבילי.
לפני זה אפשר לשלוח להם מכתב בו את מצהירה כי היתה לך הפסקה של חצי שעה בלבד ואם לא ישלמו לך את התשלום תוך 7 ימים תגישי נגדם תביעה לבית הדין לעבודה בגין הלנת שכר.

piona bugit

New member
למי לשלוח?

לפני זה אפשר לשלוח להם מכתב בו את מצהירה כי היתה לך הפסקה של חצי שעה בלבד ואם לא ישלמו לך את התשלום תוך 7 ימים תגישי נגדם תביעה לבית הדין לעבודה בגין הלנת שכר.
למי לשלוח?
למפעל? או לכוח אדם?

שיר ורד

New member
הם לא יכולים להוריד מהשכר

ועוד שאלה קטנה
אני בת 16 והשכר לפי החוק 14.43 אם אני לא טועה, והם שילמו לי 17.93... הם לא יוכלו להוריד לי מהשכר נכון? וצריך בשביל זה עורך דין?
הם לא יכולים להוריד מהשכר
אם זה השכר שסוכם עליו בכתב או בעל פה. אם סוכם שתקבלי שכר מינימום, הם יוכלו לטעון שקבלת שכר גבוה מדי עקב טעות (או הטעיה מכוונת מצדך) ברישום גילך במחשב . אם אכן מדובר בטעות או הטעיה, זכותם לקבל חזרה את ההפרש. אם הם שילמו את אותו שכר גם לנערים אחרים שעבדו דרכם באותו מפעל, כנראה שלא תעמוד להם הטענה על טעות.

שיר ורד

New member
לשלוח לחברת כח האדם

למי לשלוח?
למפעל? או לכוח אדם?
לשלוח לחברת כח האדם
אם את יכולה לקבל אישור מהממונה עליך במפעל שלא יצאת להפסקות העולות על חצי שעה, תבקשי אותו , תצלמי את האישור ותשלחי את הצילום לחברת כח האדם. אם עדיין לא ישלמו לך, תצרפי את האישור המקורי לכתב התביעה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה