תשובותשאלה...
קיבלתי מכתב פיטורים ומבקש לברר את זכויותי. 1. מה מגיע לי מלבד פיצויי פיטורים? 2. תוך כמה זמן על המעביד לשלם את המגיע בעיקבות הפיטורים? תודה מראש.
אם כך...תשובות
1. שכר אחרון, תקופת הודעה מראש, פדיון חופשה (אם נשארו ימי חופשה צבורים), דמי הבראה על תקופה שטרם שולמה ומכתב סיום עבודה. 2. שכר אחרון ויתר התשלומים - במועד תשלום השכר הרגיל. פצויים , עם סיום יחסי עובד מעביד, איחור של 15 יום בתשלום נחשב להלנת פצויים.
איך אני יכול לענות לשאלה כזואם כך...
אני מבין מדברייך שאת הפיצויים אני אמור לקבל לפני מועד תשלום השכר הרגיל, הבנתי נכון? ושאלה נוספת.... ואם פני הדברים הם לא כך אני יכול לתבוע בבית דין לעבודה גם אם זה לאחר מועד העסקתי? יצא לי משהו מזה?
מצטער שלא פירטתי....איך אני יכול לענות לשאלה כזו
אם לא פרטת מהו תאריך סיום יחסי עובד מעביד? אם לא תקבל את הכספים המגיעים לך , אתה יכול לתבוע ביית הדין לעבודה. גם אם תקבל באחור אתה יכול לתבוע קבלת פצויי הלנה. (אך יש לעשות זאת תוך 60 יום מקבלת הכספים בפועל).
המעביד צריך לשלםמצטער שלא פירטתי....
קיבלתי מכתב פיטורים ל-15.8 מתי אני צריך לקבל את הפיצויים? ושוב אני מתנצל שקודם לא ציינתי תאריך.
תודה רבה על המידעהמעביד צריך לשלם
את הפצויים בין ה 15/8 לבין ה30/8 . אם הוא לא משלם בזמן זה נחשב הלנת פצויי פיטורים וניתן לתבוע פצויי הלנת פצויי פיטורים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.