שאלה

pegasus2

New member
שאלה

האם רוק הוא חומר סיכה בטוח לחדירה, או בעצם, האם בריא ומומלץ לחדור אחרי ירידה? בכל מקרה, תמיד יש לי כאבים ואני כמעט אף פעם לא מצליחה להגיע לחדירה. הרופא טוען כי מדובר בבעיה פסיכולוגית- התכווצות בלתי רצונית (למי שמכיר- וגינימוס), אבל אני באמת רגועה לחלוטין ותמיד חושבת שהפעם זה בסדר וכמעט תמיד אני סובלת מאוד. זו לא בעית סיכוך בפירוש. מה עוד ניתן לעשות זה מאוד מתסכל...

pegasus2

New member
אממ.. עדיין ממתינה לתשובה

עד שההודעה אושרה היא נעלמה כבר

רוק הוא חומר סיכה בטוח

בפורום טיפול מיני ומיניות יוכלו לספר לך יותר על ווגיניסמוס והטיפול בו, המון המון בהצלחה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=385

daniella1980

New member
ווגיניסמוס מכירה בהחלט

חוויתי בעצמי. גם אם את רגועה לחלוטין, מדובר בהתכווצות בלתי רצונית וחזקה (זכורה לי תחושת שריפה חזקה וממש הרגשה של חומה שעוצרת את החדירה) ולעיתים מאוד קשה להתגבר על זה, זה יכול לנבוע מעמקי נפשך מאלפי סיבות שייתכנו כמו חינוך לא מודע שקיבלת שמין זה מלוכלך, מרתיעה ממין, מחוסר חיבור לגוף של עצמך וכו' קטונתי מלדעת מה בדיוק גורם אצלך להתכווצות הזו. הפתרון בתור התחלה הוא כמה שפחות לחץ.. אני בעד שאם כואב, אז לא בכוח, לא ללכת נגד הגוף שלך, לעצור. למה שלא תתרכזו בדברים אחרים, ולא בחדירה הרי יש אינסוף כאלו. תחליטו מראש שלא "עוסקים" בחדירות, אלא במשחקי מין מהנים אחרים, אוראלי, ידני, ליטופים, גיפופים וכו.. בשלב כלשהו אולי תרגישי שהגיע הזמן לנסות ותזמי את זה בעצמך. עוד חשוב שתהיה לך שליטה מוחלטת על החדירה ותוכלי לעצור בכל עת. זה בתור התחלה..:) אני מקווה שיש לך פרטנר רגיש וקרוב שאת מרגישה לחלוטין בנוח איתו והוא רגיש אליך ואל גופך. אגב, אם מעניין אותך לדעת איך זה נפתר אצלי, חשוב שתדעי שזה לא אומר שזה מה שאמור לקרות אצלך. אני שמעתי גם על נשים שנאלצו ללכת לטיפול בבעיה הזו (יש מכשירים נדמה לי שעוזרים להתרגל לתחושה ולהרפיית השרירים), בכל מקרה אצלי זה לקח זמן רב והרבה נסיונות, בהתחלה עם אותו בן זוג. בסופו של דבר הצליח לי רק עם בחור אחר (ואשקר אם לא אומר שכנראה לחוסר ההצלחה לשכב לא היה חלק בתסכול שלי מהקשר וסיומו..), ולאותו בחור במקרה היה איבר קטן:) הוא היה מאוד עדין והשתמש בחומר סיכה והמון, אבל אני די בטוחה שזה היה בזכות עצמי - נמשכתי אליו מאוד מאוד, הייתי מרוגשת, הוא דאג לגרות אותי היטב לפני החדירה ו..פשוט הרפיתי את השרירים. גם אחרי זה זה לא המשיך חלק לחלוטין, אבל זה כבר היה הרבה יותר קל והיי, בסוף התחלתי אפילו להנות מזה:) בהצלחה..

pegasus2

New member
הי

אנחנו מצליחים אחרי נסיונות מרובים ואיטיים וכן הוא קשוב ומדהים ואנחנו מתרכזים גם בדברים אחרים.

אנא עיזרו לי!

יש לי חברה ואנחנו בקשר מיני כבר חודשיים... אני מאד נמשך אליה ומאד אוהב אותה.. אבל היא התוודתה אתמול שאפי` שהיא מאד אוהבת אותי, אין לה משיכה מינית אלי... וזה מסביר לי את זה שקשה לה לרדת לי וכו` אפי` שאני מפנק אותה מאד... וכעת לשאלה: האם יש איזה שהוא פיתרון לחוסר המשיכה המינית שלה אלי? האם בגלל שהיא אוהבת אותי כ``כ, המשיכה המינית תגיע בסוף? אנחנו ממש ממש מתוסכלים... אשמח לעצות..

אין לה משיכה מינית אליך? לא מבינה..

אתם ידידים או חברים עם קשר מיני? איך אתם בקשר מיני אם היא לא נמשכת אליך? מתנשקת ושוכבת איתך ללא משיכה מינית? סתם ככה? אני תמיד חשבתי שזה ההבדל בין ידידים לחברים....

מישהו כאן פעם טען שאם

תתן לה לשתות את הזרע שלך, כמדומני, היא תימשך אלייך... אז אתה, ידידי , במעגל קסמים

emh

Member
רוק....

אני לא בטוח שהוא יעיל בתור חומר סיכה, אבל הוא בטוח ובריא לחדירה. אולי קצת לא נעים לך בגלל ההקשר ליריקות?

למעלה