מרחק הליכה של 10 דקות-רבע שעהשאלה
אני צריך להגיע לבית השיריון בתל אביב איזה תחנת רכבת הכי קרובה לשם?? ואיזה קווים מגיעים מתחנת הרכבת?? אם זה לא מרחק הליכה סביר כן אני יודע לחםש לבד אבל התחשק לי לשאול פה![]()
תודה רבה![]()
![]()
![]()
![]()
מרחק הליכה של 10 דקות-רבע שעה
מרכבת השלום, וקצת יותר מההגנה. בנוסף קווים 34 ו 35 של דן(קומה 7), וגם קו 36 של חברת "קווים" מתחנה מרכזית, עוצרים ברחוב לה גארדיה על פינת רח' לוחמי גליפולי. בנוסף, קו 7 של דן מרכבת מרכז (התחנה ברחוב על פרשת דרכים) עוצר בשדרות יגאל אלון, ליד הסינרמה, משם עוד 3-4 דקות הליכה ברגל לכיוון מזרח.
אני חושב שתחנת רכבת ההגנהמרחק הליכה של 10 דקות-רבע שעה
מרכבת השלום, וקצת יותר מההגנה. בנוסף קווים 34 ו 35 של דן(קומה 7), וגם קו 36 של חברת "קווים" מתחנה מרכזית, עוצרים ברחוב לה גארדיה על פינת רח' לוחמי גליפולי. בנוסף, קו 7 של דן מרכבת מרכז (התחנה ברחוב על פרשת דרכים) עוצר בשדרות יגאל אלון, ליד הסינרמה, משם עוד 3-4 דקות הליכה ברגל לכיוון מזרח.
האוטובוסים ממנה רק מת"מ, 30-37אני חושב שתחנת רכבת ההגנה
קצת יותר קרובה מתחנת רכבת השלום. למעשה, אני די בטוח.
בוודאות לא !!אני חושב שתחנת רכבת ההגנה
קצת יותר קרובה מתחנת רכבת השלום. למעשה, אני די בטוח.
איך יכול להיות?בוודאות לא !!
יצא לי פעם אחת ללכת לאיזור מההגנה, ועוד פעם אחת מהשלום והמסקנה - אחת היא: ת'א השלום קרובה יותר.
תיקון טעות קלהאיך יכול להיות?
מצורפת מפה... בעיגול אדום רחוב לוחמי גליפולי בירוק תחנת ההגנה בכחול תחנת השלום
ועוד תיקון...תיקון טעות קלה
תל אביב השלום נמצאת רחוב 1 "מתחת" לאיפה שסימנתי (כלומר בקו הכחול העבה שמתחת לזה שמסומן)
עובדתית.ועוד תיקון...
בעיגול שחור, לא כחול...![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.