שאלה

טוצית

New member
תשובע...../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

{פעם הבאה לנצל"ש} זה המשך עלוב ביותר ליוגיאו, עם דמויות חדשות {מכוער שמתחזה לווארון ומשחק אותה מאגניב, גרסה ניקבית ל"קני" מבליבלייד עם שער תכלת, ופקאצה שנראת כמו גרסה נקבית של קאיבה עם אישיות של טיה *מקיאה} הסדרה הזו בעיקר על המשחק עצמו... לא נראה לי משו... =X

impale

New member
תגובה שונה.

אני חושב שלא. בארצות הברית למשל יוגיהו GX הפך ללהיט ענק! הסדרה מספרת על כמה שנים אחרי יוגיהו... יוגי כבר נחשב ל"מלך המשחקים הראשון" ועכשיו יש בית ספר שנועד להכשיר את מלך המשחקים הבא.. התחלתי לראות לא מזמן.. וזה שולט =)

מלך המשחקים?P: מגניב XD

ביצפר במיוחד ללימוד דו קרב. חה חה XDDD מי מממן את זה? יוגי?P:

impale

New member
לא

יוגי לא מממן כלום... קאיבה מממן לפי מה שהבנתי... בכל מקרה הסדרה עוסקת בג'ידן ילד שרוצה להתחיל את לימודיו באקדמיה ליוגיהו בדרכו לרישום הוא נתקל במישהו זר(שמסתבר כיוגי) היות ועברו כמה שנים.. יוגי כבר גדול וגבוה עכשיו.. וקולו השתנה לזה שהיה בסדרה הישנה ליאמי יוגי מרגיש כי יש משהו מיוחד בילד הזה ולכן הוא נותן לו קלף בשם וינגד קאריבו _____ עקב ההתקלות הלא צפויה-ג'ידן מאחר טיפה לקרבות הקבלה ולכן תחילה מסרבים לבדוק אותו.. אך לאחר התערבות המנהל שפרד מורה בשם קראולר(אני לא יודע מה שמו הפרטי..) מחליט להלחם בג'ידן 1 על 1.... קראולר אמור להיות הרבה יותר חזק מכל התלמידים ובכל זאת ..כמה מפתיע.. ג'ידן מנצח... מאותו רגע מתחיל כל כיף =) זה י מגניב. שווה צפייה ! אגב-ההבדל היחידי שבין הסדרה הזאת לקודמת היא שזאת מבוססת יותר על המשחק ופחות על כל ה"אוי אוי אוי" והיחסים שבין הדמויות... חוץ מזה שכאן הדקים מבוססים יותר.. אין יותר את דק המזל של יוגי.. שאין לו שום קשר... יש דק שבנוי על אלמנטל הירוס יש שמבוסס על גיר גולם על חרקים על גרייו קיפרים על VWXYZ(שילוב מיוחד במינו) קואלות ג"ירויים סייבר דרגונים גייט גארדיאן ורבים... רבייייייים אחרים =).

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifXDDDDDDDD

האמת שראיתי איזה 5 פרקים...לדעתי זה עלוב לגמרי...אבל בהחלט אין שם את הפוצי מוצי שיש ביוגיאו,וכל קטע של הצלת העולם לפי מה שראיתי גם די חסר @@ שמעתי שקאיבה הופיעה באיזה פרק או שתיים ויוגי הופיעה בפרק הראשון,אבל הראו רק את הנעליים שלו ואת הגב שלו...והוא היה יותר דומה ליאמי @@

impale

New member
האמממ

כן.. יוגי רק בפרק הראשון... בקשר לקאיבה אני לא יודע.. וחסר החלק של הצלת העולם והפוצי מוצי? לדעתי זה מה שכל כך יפה בGX... פשוט אנשים משחקים חוץ מזה שגם שם שם מערכות יחסים... קראולר שונא את ג'ידן גם צ'אז שונא את ג'ידן... אלקסיס די אוהבת את ג'ידן סיירוס-מחבב את אלקסיס אבל חבר טוב של ג'ידן ועוד כל מיני...

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifאתה צוחק נכון >>?

אני שונאת את הקטע של הצלת העולם -.-"...זה כל כך שקוף שהטוב ינצח(חוץ מכמה מקרים @@) והפוצי מוצי...זה יפה אבל תלוי באיזה אנימה... ובקשר לזה שזה יותר מרוכז במשחק לדעתי זה יותר שווה...לפחות אפשר ללמוד לשחק אבל הסדרה די משעממת אותי X_X

impale

New member
האמממ

האמת שאת יוגיהו הישן לא ראיתי כמעט... לא אהבתי תעקרון שלו.. אני משחק במשחק אבל אין לי כמעט קשר לאנימה.. את GX התחלתי לראות רק בגלל דק "אלמנטל הירו" של הדמות הראשית רציתי גם כזה ^^"

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifאת האמת...

זה לא אומר לי כלום X_X... פעם שנאתי יוגיאו...אחרי זה די התחברתי לסדרה ואפילו ראיתי את כולה און ליין...

למעלה