שאלה...

זה בסדר!...חחח ../images/Emo9.gif

אחותי נולדה ב-80 והיא מכורה לדפש בזכותי.....

../images/Emo23.gif אולי נשמעתי תקיפה,

מצטערת זה בכלל לא היה אמור להעביר כזה טון... רק עכשיו שמתי לב. =] בכל מקרה, אני שמחה לשמוע שזה העניין =] דפש תמיד יהיו רלוונטיים.

Reshefgarcia

New member
מה שמוכיח

שזאת להקה לכל הגילאים... המבוגרים שבינינו התחילו לשמוע את הלהקה בשנות ה 80 המוקדמות, והצעירים יותר נתפסו בהמשך בשלב כלשהו... הוכחה נוספת לגדולה של הלהקה זאת העובדה שאנשים מתחברים אליהם עכשיו,בדיוק כמו לפני 20 שנה...זה לא קורה הרבה

JimmyBoy

New member
מה גם שזו להקה של שתי פאזות

יש את ה-New Wave של האייטיז, ויש את האלטרנטיב של הניינטיז. אני אישית מתחבר יותר לחלק השני, אבל זה לא משנה באיזה גיל אתה, תוכל להתחבר לפחות לאחד משני הזרמים הללו. אני מבין שלקהל היותר מבוגר של הלהקה קל יותר להתחבר לחומר המוקדם שלהם כי זה מעלה להם פלאשבקים של מסיבות כשהם היו בני נוער, אבל לי לפעמים נשמע די מטופש לשמוע את Just Can't get Enough.

milkshakit

New member
האמת שגם לי נמאס

(בקשר ל-Just Can't get Enough) ודווקא אני מאוד אוהבת את השירים של האייטיז שלהם גם.

JimmyBoy

New member
אבל אם באייטיז עסקינן

Music for the masses אחד האלבומים המדהימים...

raven beats

New member
../images/Emo31.gif

ממש לא מסכימה עמ החלוקה הזו שעשית... דפש מוד היא ממש לא להקה אלטרנטיבית.. היא רחוקה משמ שנות אור! האלבומ שבאמת אולי מתקרב להגדרה הזו הוא Exciter.. הסאונד האלקטרוני המיוחד והאפלולי משו שלהמ לא מתקרב לשומדבר ששמעתי קודמ ובטח ובטח לא אלטרנטיב. ובקשר ל- jcge, השיר הזה מזמן מיצה את עצמו וכמה קל למי שלא מכיר את הלהקה לחשוב שזה הסגנון שלהמ, וכמה מפתיע נמצא באלבומ הכי חלש והכי לא משקפ את סגנונמ הייחודי. מי שמתעניין בלהקה, טבעי שיבדוק את החומרימ הקודמימ שלהמ ויתחבר למה שמתאימ לו. לי אין פלאשבקימ ל"מסיבות נוער" כמו שאמרת כי אני עוד לא נולדתי כשהאלבומ יצא (...). להיפך, אני הרבה יותר מתחברת לאלבומימ הישנימ שלהמ "למרות" שאני "בסה"כ" בת 23.

JimmyBoy

New member
אלטרנטיב הוא מינוח די רחב

ואני חושב שבכללי דפש מוד בהחלט צמצמו את הפערים בין רוק לאלקטרוניקה. לחנים כמו ב-Violator למשל הם בהחלט רוקיסטיים מבחינתי, ומהבחינה הזו דפש מוד היא סוג של אלטרנטיב מבחינתי. גם פט שופ בויז עשו כמה שירים עם לחנים דומים לרוק, החומרים המאוחרים של A-Ha גם כן. כך שמבחינתי יש צלילים דומים מאוד לדפש, למרות שהם לדעתי אלו שסללו את הדרך עבור שני ההרכבים שציינתי.

Bavmorda

New member
../images/Emo9.gif אם אני כוללת את אלפא..... אז...

אני סגנית שניה....
חחחחחחחחח.... BAV.

Bavmorda

New member
אלפא מצהיר שהוא 75 ../images/Emo3.gif

אבל בפועל הוא מזדקן בטווח השנים של 1980-1989 בלבד
(ללא שום קשר לתעודת הזהות שלו).
כפרות עליך אורן.... נשמה. BAV.

Bavmorda

New member
אבל אתן לך בתמורה את זו שעלי עכשיו

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . סתם, צוחקים איתך, תרגיע
BAV.

למעלה