שאלה

מצב
הנושא נעול.

a m o s 4

New member
שאלה

שאלה
האים בבאר שבע מיתכונים לאבי מיפרקיות חדשות???? ואים כן מתיייייייי

fireman

New member
לא ידוע על כוונה לרכוש מפרקיות

שאלה
האים בבאר שבע מיתכונים לאבי מיפרקיות חדשות???? ואים כן מתיייייייי
חדשות מהייצרן אך חברת דן תתחיל מחודש הבא להעביר עוד מפרקיות שלה לחברת "מטרודן"

a m o s 4

New member
תודה!ובתח נידפק אים מפרקיות ישנות

חדשות מהייצרן אך חברת דן תתחיל מחודש הבא להעביר עוד מפרקיות שלה לחברת "מטרודן"

fireman

New member
ומה הבעיה עם זה?

ומה הבעיה עם זה?
לפעמים אני לא מבין אנשים. אתם נוסעים באוטובוס, אתם לא אוכלים אותו ולא שוכבים על הרצפה שלו ותודה לאל גם לא עושים בו סקס או מלקקים את העמודים שלו... האוטובוס נוסע? האוטובוס נקי? המזגן עובד? מגיע לאן שאתם צריכים? כאשר התשובה של כל אלו היא "כן" אני לא מבין מה זה משנה אם האוטובוס בן 6 חודשים או 6 שנים? כשאני נוסע במטרודן, תאמין לי שאני לא מתאכזב אם מגיע מאן SL מתקופת התח"צ ואני לא קופץ מאושר אם מגיע B7L....שניהם אוטובוסים, שניהם עושים את העבודה ובשניהם אחלה נסיעה. אם זה מפרקית על אחת כמה וכמה הרבה פחות צפוף... אוטובוס לא משביתים אחרי 5 שנים כי הוא "ישן"

Image of me

New member
זה מאד משנה.

ומה הבעיה עם זה?
לפעמים אני לא מבין אנשים. אתם נוסעים באוטובוס, אתם לא אוכלים אותו ולא שוכבים על הרצפה שלו ותודה לאל גם לא עושים בו סקס או מלקקים את העמודים שלו... האוטובוס נוסע? האוטובוס נקי? המזגן עובד? מגיע לאן שאתם צריכים? כאשר התשובה של כל אלו היא "כן" אני לא מבין מה זה משנה אם האוטובוס בן 6 חודשים או 6 שנים? כשאני נוסע במטרודן, תאמין לי שאני לא מתאכזב אם מגיע מאן SL מתקופת התח"צ ואני לא קופץ מאושר אם מגיע B7L....שניהם אוטובוסים, שניהם עושים את העבודה ובשניהם אחלה נסיעה. אם זה מפרקית על אחת כמה וכמה הרבה פחות צפוף... אוטובוס לא משביתים אחרי 5 שנים כי הוא "ישן"
זה מאד משנה.
כיף לנסוע באוטובוס חדש. אני שונא את האוטובוסים העירוניים הישנים של אגד, אלה שהיו לפני הנידרפלורים. כי הם פחות נוחים ואתה מרגיש כמו באוטובוס ישן.

mister K

New member
לבאר שבע עומדות להגיע מפרקיות

מסדרות ה-240 וה-250. שתי מפרקיות מהסדרות האלה כבר נוסעות בבאר שבע והן 243 ו-255 שהיא אחלה מפרקית.

fireman

New member
אתה זוכר בכמה מכונות בסה"כ

מסדרות ה-240 וה-250. שתי מפרקיות מהסדרות האלה כבר נוסעות בבאר שבע והן 243 ו-255 שהיא אחלה מפרקית.
אתה זוכר בכמה מכונות בסה"כ
מדובר? פרח מזכרוני ואני מתעצל לחפש בארכיון

מצב
הנושא נעול.
למעלה