שאלה

Wyld stallyn

New member
שאלה

איך קראו למתאבק ההוא שהיה כזה שמן והייתה לו חליפה כזאת כחולה\צהובה\ירוקה עם אש קראו לו החיה מברזיל או משהו כזה הוא היה נחשב לאחד הכי טובים בתקופה הישנה... ברח לי השם שלו...

על ה@ש

New member
אם אנחנו מתכוונים לאותו אחד

אז אתה מדבר על באם באם ביגלו שהיה לו על הראש גם מן קעקוע של אש ואכן הוא היה מתאבק דיי טוב!

חולוני

New member
איזה די טוב ?

אני זוכר שהיה לו קרב נגד איזה שחקן פוטבול שישב בקהל והתגרה בו, ואז הוא אירגן קרב נגדו, ואז השחקן הזה שמעולם לא התאבק ( ואחרי הקרב לא התאבק שוב מעולם..) השפיל אותו וניצח אותו. לזה אתה קורא "די טוב" ? ואם כבר מדברים על סלבריטיז שהתארחו בהאבקות זוכר מתי שדניס רודמן התאבק לתקופה קצרה ב WCW ? וגם ג´יי לנו הגיע לאיזה קרב אם אני לא טועה.. וגם פעם פאמלה אנדרסון התארחה וליוותה את דיזל לזירה לקרב נגד שון מייקלס ( היא הייתה אמורה ללוות את מייקלס אבל אז דיזל "חטף" אותה אליו..).

על ה@ש

New member
השחקן פוטבול שאליו אתה מתכוון

הוא לורנס פישבורן שחקן פוטבול מאווד מוכר בארה"ב ואם אני לא טועה הקרב נערך במסגרת הסאמר סלאם לפני מספר שנים.... נכון שלורנס ניצח אז ??.? אל תשכח שגם גולדברג כמו שנאמר פה כבר הרבה בעבר בא מרקע של פוטבול וגם אל תשכח שהקרבות מבויימים! לכן נתנו את הניצחון לללורנס פישבורן ולגבי המפורסמים ברויאל ראמבל האחרון הופיע גם דרו קארי הופעה מזעזעת אבל גם אותו אתה יכול להוסיף לרשימת המפורסמים

ravens

New member
לורנס טיילור

ברויאל ראמבל של 95´ ביגלו וטטנקה הפסידו בקרב "מביך" לקיד והולי בטורניר הזוגות של אליפות העולם. ואז בקהל יש לורנס טיילור וצחק על ביגלו ,ביגלו זעם ודחף אותו וכך החל העימות ביניהם. היות שלורנס טיילור בא ל-WWF רק להופעה בודדת לכן הוא היה חייב לנצח. הניצחון שלו גרם לביגלו להפרד מהתאגיד של דיביאסי ולהפוך ל"טוב".

חולוני,ראבנס,דזבז וכל השאר

יש לכם איסיקיו? אנא רשמו את האיסיקיו שלכםבפורום או קחו את שלי 4172168 וצרפו אותי יש לי משהו לדבר איתכם

rshamir

New member
בולשיט

כדאי שתלמדו קצת את הפרטים לפני שאתם כותבים. לורנס פישברן הוא שחקן קולנוע (מטריקס). שחקן הפובול שהתאבק מול באם-באם ביגאלו היה לורנס טיילור.

על ה@ש

New member
צודק ב110%

טעות נוראה שלי בשם! משום מה התבלבלתי בשם השחקן
ואכן מדובר בלורנס טיילור ולא לורנס פיבורן.... אני אנושי לא?

deathcaster

New member
rshamir

yo yo yo raffman r u here too ? חבל על העצבים שלי ושלך בפורום הילדותי הזה

rshamir

New member
למה עצבים?

כשמשעמם לי ואני מחפש משהו לצחוק עליו, אני בא לקרוא את הפורום הזה.

NO-BLESS

New member
אתה לא אמור להיות בפורום מוזיקה שחו

איפה שכל הטופאקוניסטים?

בוזיק

New member
חחחחח

קוראים לשחקן פוטבול לורנס טיילור לורנס פישברן זה השחקן ששיחק את מורפיוס במטריקס

raw is eyal

New member
התשובה המלאה

למתאבק שאתה מתכוון קוראים באם באם ביגלו לשחקן הפוטבול קוראים לורנס טיילור ולא לורנס פישבורן לורנס פישבורנס שיחק במטריקס והאירוע היה רסלמניה

Wyld stallyn

New member
צודק

זה היה באם באם ביגלו... ועוד שאלה איך קראו למתאבק ההוא שהיה כזה נמוך ושמנמן ותמיד היה מעיף קרש בהתחלה או בסיום הקרב אני לא זוכר גבוהה ותופס אותו והיה צועק GO USA GO USA והיה לו פעם קרב נגד יוקוזונה ויוקוזונה זיין אותו ונראה לי שהוא נעלם אחרי הקרב הזה... והוא היה גם הראשון שהתאבק נגד יוקוזונה....

למעלה