שאלה

שאלה

קשורה ולא קשורה אני חולת שוקולד, חיה ונושמת את השוקולד יכולה לאכול אותו כל היום ולתמיד בלי שום דבר אחר אבל כמובן שזה משמיןןןןןןןןן אז איך אפשר עדין להנות מהשוקולד אבל לא להשמין? וכן יודעת שאפשר לאכול בצורה מתונה אבל לא אצלי יש שוקולדים דיאטתים ממש? אבל שעדין יש להם טעם של שוקולד? תודה מראש מכואת שוקולד מספר 1

ליאן.

New member
תאכלי קוביה או שתיים ליום,

והעדיפי שוקולד במרירות גבוהה ככל הניתן, שיכיל מעט סוכר. יש שוקולדים דיאטתיים ללא סוכר או עם תחליפי סוכר.. אבל הם עדיין די משמינים. יכול להיות שההתמכרות שלך היא למתוקים וסוכר. נסי להוריד בהדרגה מהתפריט שלך את המתוקים ולאט לאט תוכלי להסתפק במעט.

המפיסטה

New member
גברת צעירה! תעבדי על האישיות שלך

אי אפשר לעשות את העבודה בשבילך. אם רוצים מפסיקים. הצעה שלי אל תאכלי בכלל שוקולד, לאיזה חודש חודשיים תאכלי דברים אחרים ודווקא לא מתוקים. או שתנסי לאכול ולהקיא אח"כ ,כמו הרומאים והדוגמניות

המפיסטה

New member
גברת מה את רוצה ?

אם את בולמית לשעבר, לפי גדרתך, גשי לקבלת עזרה מקצועית . זה לא יעזור לך אם תאכלי שוקולד מריר יותר.

yifatushc

New member
לגבי הפרזה בשוקולד...../images/Emo26.gif

אם זו בעיה קטנה שמפריעה לך, פשוט תפחיתי מינונים. אם זו בעיה יותר רצינית של התמכרות וחשש להפרעות אכילה- בהחלט מומלצת פניה לגורם מקצועי. יפעת

../images/Emo39.gifמה לגבי שוקולד חרובים?

אני טעמתי פעם חבילת "שוקולד" חרובים שבעצם אין בו שוקולד אבל יש לו טעם של כזה. לגבי קלוריות והשמנה אין לי מושג, את יכולה לבדוק את זה עם דיאטנית ואולי אפילו באנטרנט. בכל מקרה, מניסיון, אם תפסיקי לאכול שוקולד, בהתחלה יחסר אבל אחר כך תראי שהחולשה לשוקולד פחתה, ולתמדי להסתפק גם בשתיים שלוש קוביות ליום. טיפ: תוכלי אותן בביסים קטנים
זה עובד
מניסיון
בהצלחה

למעלה