אין רשימת תחנותשאלה
האם מישהו מחברי הפורום נסע בקו 23 החדש של דן עם המיניבוס האדום שהתחיל אתמול? כי אני רוצה לדעת לאן הוא מגיע ואין את הרשימת התחנות והמסלול באתר.
חוץ מתחנת מוצא אין שום פרט למעטאין רשימת תחנות
מהסיבה שאין תחנות![]()
קו 23 עוד לא פועל!חוץ מתחנת מוצא אין שום פרט למעט
לו"ז, וחבל, כי לפחות היו צריכים לציין את הכיוון.
פעם עבד קו 23שאלה
האם מישהו מחברי הפורום נסע בקו 23 החדש של דן עם המיניבוס האדום שהתחיל אתמול? כי אני רוצה לדעת לאן הוא מגיע ואין את הרשימת התחנות והמסלול באתר.
אלונה, זה כבר מזמן לא זה.פעם עבד קו 23
מתחנה מרכזית לצהלה, האם זה כבר לא זה?
אלונה, זה כבר מזמן לא זה.
קו 23 ההוא כבר מזמן ז"ל ובמקומו הפעילו את קו 3 הסיבובי מקניון איילון לצהלה ובחזרה. קו 23 החדש הוא חדש...
משהו באזור רחוב המסגראיזה פדיחה מרגישים שהמון זמן![]()
לא הייתי באזור הזה. אז איפה הוא עובד עכשיו ה-23 החדש?
בעצם מגבעתיים לגבעתייםמשהו באזור רחוב המסגר
לא בדקתי בדיוק.
קו 23 שהתכוונת שבק חיים בשנת 98איזה פדיחה מרגישים שהמון זמן![]()
לא הייתי באזור הזה. אז איפה הוא עובד עכשיו ה-23 החדש?
כן באמת היהקו 23 שהתכוונת שבק חיים בשנת 98
קראתי באתר של דן בנוגע למיניבוסיםכן באמת היה
פעם קו 23 מתחנה המרכזית החדשה לצהלה וחזרה ובררתי בדן למה הם ביטלו את קו זה, אז הם אמרו שלא היה צורך בו אבל שיש עוד אפשרות להגיע מחתנה מרכזית חדשה לצהלה קו 28 דרך ת"א קו 23 היה נוסע דרך רמת גן לצהלה
במקום קו 23 שבוטל שונה מסלולו שלכן באמת היה
פעם קו 23 מתחנה המרכזית החדשה לצהלה וחזרה ובררתי בדן למה הם ביטלו את קו זה, אז הם אמרו שלא היה צורך בו אבל שיש עוד אפשרות להגיע מחתנה מרכזית חדשה לצהלה קו 28 דרך ת"א קו 23 היה נוסע דרך רמת גן לצהלה
וכפי שציינתי, גם נוסף קו 3 הסיבובי.במקום קו 23 שבוטל שונה מסלולו של
קו 42 והוא נוסע דרך אבא הלל במקום דרך ז'בוטינסקי-בן גוריון (מודיעין). כ"כ שונה מסלולו במקצת בשכונות של עבר הירקון.
מישהו יודע איך התפוסה בקו 3 הזה?וכפי שציינתי, גם נוסף קו 3 הסיבובי.
תשובה לקו 3 רמת החייל סיבובימישהו יודע איך התפוסה בקו 3 הזה?
האם אנשים נוסעים בו, ומחליפים לקווים אחרים? מאז שפתחו אותו, דן לא הוסיפה קווים במתכונת דומה בשכונות אחרות בעיר, וחשבתי כי המתכונת הזאת נכשלה.
קו 3הוא מקניון איילון לרמת צהלהתשובה לקו 3 רמת החייל סיבובי
כנראה שיש בו נוסעים הקו עובד בתדירות גבוהה בבוקר כל 15 - 12 דקות בשאר היום כל 20 דקות עד 20:00. אני לא מבין למה הם עשו את הקו הזה מה התועלת בו?
אם מדברים תקלות באתר של דןקו 23 שהתכוונת שבק חיים בשנת 98
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.