שאלה

מצב
הנושא נעול.

hai001

New member
שאלה

שאלה
האם מישהו מחברי הפורום נסע בקו 23 החדש של דן עם המיניבוס האדום שהתחיל אתמול? כי אני רוצה לדעת לאן הוא מגיע ואין את הרשימת התחנות והמסלול באתר.

danielhope

New member
אין רשימת תחנות

שאלה
האם מישהו מחברי הפורום נסע בקו 23 החדש של דן עם המיניבוס האדום שהתחיל אתמול? כי אני רוצה לדעת לאן הוא מגיע ואין את הרשימת התחנות והמסלול באתר.
אין רשימת תחנות
מהסיבה שאין תחנות

קו 23 עוד לא פועל!

חוץ מתחנת מוצא אין שום פרט למעט
לו"ז, וחבל, כי לפחות היו צריכים לציין את הכיוון.
קו 23 עוד לא פועל!
הקו יסע מדרך הגבורה בגבעתיים דרך נחלת יצחק, שכונת ביצרון ויד אליהו לאיזור רח' המסגר, בית מעריב ורח' לינקולן.

פעם עבד קו 23

שאלה
פעם עבד קו 23
מתחנה מרכזית לצהלה, האם זה כבר לא זה?

ארזS

New member
אלונה, זה כבר מזמן לא זה.

פעם עבד קו 23
מתחנה מרכזית לצהלה, האם זה כבר לא זה?
קו 23 ההוא כבר מזמן ז"ל ובמקומו הפעילו את קו 3 הסיבובי מקניון איילון לצהלה ובחזרה. קו 23 החדש הוא חדש...

../images/Emo6.gifאיזה פדיחה מרגישים שהמון זמן

קו 23 ההוא כבר מזמן ז"ל ובמקומו הפעילו את קו 3 הסיבובי מקניון איילון לצהלה ובחזרה. קו 23 החדש הוא חדש...
איזה פדיחה מרגישים שהמון זמן
לא הייתי באזור הזה. אז איפה הוא עובד עכשיו ה-23 החדש?

ארזS

New member
בעצם מגבעתיים לגבעתיים

משהו באזור רחוב המסגר
לא בדקתי בדיוק.
בעצם מגבעתיים לגבעתיים
הנה בבקשה לינק למסלול הקו באתר של דן. אבל מה? אין מסלול באתר !!! מצחיק או עצוב, אבל זאת עובדה. תסתכלו בעצמכם. אבל רגע... אמנם יש "באג" באתר של "דן" אבל זהו רק באג חלקי. למה ? ככה... כי לקו הזה אין תחנות ! הנוסעים מרימים יד והנהג עוצר. לכן לא כתבו את התחנות באתר של דן. אבל היו צריכים לכתוב את המסלול ואת זה לא עשו. רק כתבו שזה מרחוב הגבורה לרחוב הגבורה. וזה שכתבתי "רחוב המסגר" בתשובה הקודמת זה בגלל שזכרתי שהמסלול מגיע לשם וחוזר לגבעתיים. אולי טעיתי ואולי לא, כרגע אין לי זמן לבדוק...

hai001

New member
כן באמת היה

קו 23 שהתכוונת שבק חיים בשנת 98
כן באמת היה
פעם קו 23 מתחנה המרכזית החדשה לצהלה וחזרה ובררתי בדן למה הם ביטלו את קו זה, אז הם אמרו שלא היה צורך בו אבל שיש עוד אפשרות להגיע מחתנה מרכזית חדשה לצהלה קו 28 דרך ת"א קו 23 היה נוסע דרך רמת גן לצהלה

hai001

New member
קראתי באתר של דן בנוגע למיניבוסים

כן באמת היה
פעם קו 23 מתחנה המרכזית החדשה לצהלה וחזרה ובררתי בדן למה הם ביטלו את קו זה, אז הם אמרו שלא היה צורך בו אבל שיש עוד אפשרות להגיע מחתנה מרכזית חדשה לצהלה קו 28 דרך ת"א קו 23 היה נוסע דרך רמת גן לצהלה
קראתי באתר של דן בנוגע למיניבוסים
שהם מפעילים עוד קו 6א ובנתיים אין עליו מידע כלשהו

אוהד11

New member
במקום קו 23 שבוטל שונה מסלולו של

כן באמת היה
קו 42 והוא נוסע דרך אבא הלל במקום דרך ז'בוטינסקי-בן גוריון (מודיעין). כ"כ שונה מסלולו במקצת בשכונות של עבר הירקון.

ארזS

New member
וכפי שציינתי, גם נוסף קו 3 הסיבובי.

קו 42 והוא נוסע דרך אבא הלל במקום דרך ז'בוטינסקי-בן גוריון (מודיעין). כ"כ שונה מסלולו במקצת בשכונות של עבר הירקון.

seffic

New member
מישהו יודע איך התפוסה בקו 3 הזה?

האם אנשים נוסעים בו, ומחליפים לקווים אחרים? מאז שפתחו אותו, דן לא הוסיפה קווים במתכונת דומה בשכונות אחרות בעיר, וחשבתי כי המתכונת הזאת נכשלה.

hai001

New member
תשובה לקו 3 רמת החייל סיבובי

האם אנשים נוסעים בו, ומחליפים לקווים אחרים? מאז שפתחו אותו, דן לא הוסיפה קווים במתכונת דומה בשכונות אחרות בעיר, וחשבתי כי המתכונת הזאת נכשלה.
כנראה שיש בו נוסעים הקו עובד בתדירות גבוהה בבוקר כל 15 - 12 דקות בשאר היום כל 20 דקות עד 20:00. אני לא מבין למה הם עשו את הקו הזה מה התועלת בו?

hai001

New member
קו 3הוא מקניון איילון לרמת צהלה

כנראה שיש בו נוסעים הקו עובד בתדירות גבוהה בבוקר כל 15 - 12 דקות בשאר היום כל 20 דקות עד 20:00. אני לא מבין למה הם עשו את הקו הזה מה התועלת בו?
קו 3הוא מקניון איילון לרמת צהלה
והנסיעה מאוד קצרה 10 דקות

hai001

New member
אם מדברים תקלות באתר של דן

קו 23 שהתכוונת שבק חיים בשנת 98
אם מדברים תקלות באתר של דן
גם בנוגע לקו 32 של דן למרות שהוא קו סיבובי ששם הזמנים הפוכים משתי היעדים שעת התחלה ממסוף וינטר 05:30 ולא 06:05 כפי שכתוב באתר. הערתי להם פעם הם שינו את זה אבל הטעות חזרה לה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה