שאלה

matana36

New member
שאלה

מי הם אחיו של ג'יימס? למה הם לא שמו קצוץ על הארי? והוריו של ג'יימס? ובקיצור למה לעולם מישהו מהמשפחה של ג'יימס לא דיבר עם הארי. הוא חייב להיות ממשפחה מוכרת (ג'יימס) כי הוא טהור דם. לא הייתי הולך על בלק (מסיבות מובנות) אבל לפחות, מישהו. האם הוא כמו וולדמורט שהמשפחה האמיתי שלו זה נתיניו ונאמניו? כמו צ"ד, המסדר, החברים. האם עד כדי כך הוא נטוש?

matana36

New member
אנשים צ'ימו לב

לשורה הזו: למה להפסיק אחרי שבעה ספרים, כשאת יכולה לכתוב על כל חייו של הארי? אני שמה לב שאתה משוכנע שהוא לא הולך למות!

momy87

New member
מה זאת אומרת?../images/Emo153.gif

מי אמר שיש לג'יימס אחים?
הם מתו. הם מתים. הם לא יכולים לדבר עם הארי כי הם מתים. אין לו משפחה כי הם כולם מתו. כן, הוא עד כדי כך נטוש, אין לו משפחה (חוץ מהדרסלים), כי המשפחה שלו מתה. לכתוב את זה עוד פעם?

The Dream Maker

New member
נצל"ש

(מקווה ששמתי את ה-" במקום הנכון)... מישו יודע בכמה שנים פטוניה מבוגרת מלילי(או להפך)

2 Mיכל

New member
פטוניה יותר מבוגרת../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

ככה אני חושבת. כי לילי התחתנה וילדה את הארי בגיל מאוד צעיר ודאדלי בגיל של הארי. חוץ מזה, אני לא יודעת.

איפה כתוב שיש לו אחים?..../images/Emo142.gif

איך הגעת למסקנה שיש לג'יימס אחים? ואיך הגעת למסקנה שהוא טהור דם? אנחנו לא יודעים שום דבר על משפחתו של ג'יימס, אבל לא פעם צוין שהדרסלים הם קרובי המשפחה החיים היחידים שיש להארי.

Pr0NgS

New member
נראה לי שהוא בן יחיד, טהור דם כמובן

כלומר, שני הוריו היו טהורי דם ומכאן שגם הוריהם, סביו של ג'יימס. ואת כל המשפחה שלו <שמתה> הוא ראה בראי של ינפתא.

לא ידוע בברור שג'יימס טהור דם ../images/Emo11.gif

אבל ידוע לנו שהארי הוא חצויי דם. חצויי דם= מחצית מסבותיו הם מוגלגים. לילי היא בת מוגלגים. בת מוגלגים= שני ההורים שלה מוגלגים. ג'יימס הוא האבא האמיתי של הארי. מכאן נובע
שני ההורים של ג'יימס קוסמים. *מושפעת משיעורי הבית המוגזמים בגיאומטריה
*

למעלה