שאלה האם קיימים בסיסי מודיעין פתוחים בצפון?
I idos2 New member 17/2/05 #2 צפון זה אזור גדול... נגיד פחות או יותר בין חדרה למטולה? כן, יש בסיסים פתוחים.
S SweetGirl17 New member 17/2/05 #3 שלא יעבור 100 ק"מ מטבריה אני שמעתי מכל אחד משהו אחר, מישהו אומר שיש בסיסים פתוחים בצפון ויש אומרים שאין (כמו למשל צפת-פיקוד הצפון)
שלא יעבור 100 ק"מ מטבריה אני שמעתי מכל אחד משהו אחר, מישהו אומר שיש בסיסים פתוחים בצפון ויש אומרים שאין (כמו למשל צפת-פיקוד הצפון)
D deathcaster New member 17/2/05 #4 אולגה , תביאי לי ק"ג כנפיים ...כנסי זה מהפרסומת של "שי ודרור " ..... יש בסיסים פתוחים , תרגעי.
S Some1here New member 17/2/05 #5 אולגה צר לי לאכזב אותך, אבל כל צפון הארץ נכנס בקריטריון של ה-100 ק"מ. זה אפילו כולל חלק נכבד מדרום לבנון :-\
אולגה צר לי לאכזב אותך, אבל כל צפון הארץ נכנס בקריטריון של ה-100 ק"מ. זה אפילו כולל חלק נכבד מדרום לבנון :-\
I idos2 New member 17/2/05 #6 לא מפתיע במיוחד את יודעת, מיקום של בסיסי מודיעין לא בדיוק מופיע בעיתונות. בכל אופן, טווח 100 ק"מ מטבריה זה בערך מחדרה עד מטולה...
לא מפתיע במיוחד את יודעת, מיקום של בסיסי מודיעין לא בדיוק מופיע בעיתונות. בכל אופן, טווח 100 ק"מ מטבריה זה בערך מחדרה עד מטולה...
S SweetGirl17 New member 18/2/05 #7 אני יודעת ותודה על התשובה פשוט שאלתי את הסגל שלי, ואמרו לי רק על צפת, ארבל ועוד משהו... וכביכול אין בסיסים פתוחים של מודיעין באזור.
אני יודעת ותודה על התשובה פשוט שאלתי את הסגל שלי, ואמרו לי רק על צפת, ארבל ועוד משהו... וכביכול אין בסיסים פתוחים של מודיעין באזור.
I idos2 New member 18/2/05 #8 יכול גם להיות שהסגל שלך לא מכיר ../images/Emo13.gif מה שאומר שכנראה אין תקנים תפקיד שלך בבסיסים אלו. בכל אופן, בקריטריונים שנתת יש כאלו.
יכול גם להיות שהסגל שלך לא מכיר ../images/Emo13.gif מה שאומר שכנראה אין תקנים תפקיד שלך בבסיסים אלו. בכל אופן, בקריטריונים שנתת יש כאלו.
S SweetGirl17 New member 18/2/05 #9 נראה לי התפקיד שאני אהיה בו דורש אותו כל בסיס... ככה נראה לי סתם... התפקיד הוא מר"מ (שם ישן ממ"ק).
I idos2 New member 18/2/05 #10 ממ"ק אני מכיר, מה הר"ת החדשים? לא מכיר כ"כ לעומק את הבסיסים האלה, sorry.