שאלה

tali2004

New member
שאלה

טוב, אז כמו רבות וטובות לפני התאהבתי קשות בידיד טוב שלי אני לא כל כך יודעת אם הוא מעוניין. הוא מראה על נכונות אבל אתם יודעים איך זה אי אפשר להיות בטוחים בדברים האלה אני רוצה ליזום משהו, להגיד לו אבל מפחדת שזה יהרוס מה אתם מציעים לי לעשות? על פי מה אפשר בדרך כלל לדעת אם מישהו מאוהב בך? מתוסכלת קלות, טלי

סורי אבל אני באותו מצב ../images/Emo4.gif

הייתי עוזרת לך בשמחה אם הייתי יודעת איך.

Kingeh

New member
מה יש לדעת?

הרי הידידות נהרסת כשצד אחד אוהב והצד השני לא. כי אחד הצדדים סובל והשני לא מודע שהוא פוגע ולכן לא יפסיק. הפתרון ההגיוני הוא ללכת לדבר על זה ולעשות משהו בעניין. אם הצד השני רוצה גם אז קדימה! אם לא אז זה יכאב קצת ויצור מבוכה, אבל חברים טובים באמת שורדים כאלו מבוכות.

זה אפשרי

את יכולה להתחיל לרמוז, כדי להיות בטוחה. אם הוא מעוניין הוא יזרום איתך. כשאת איתו, תנסי להתקרב אליו יותר פיזית.. כשהוא מדבר אלייך, תנסי לתפוס את המבט שלו. תלטפי לו את השיער , תתעסקי עם היד שלו.. תשבי ממש צמוד אליו, תביטי לו בעיניים
את יכולה נגיד באיסיקיו לתחקר אותו במי הוא מעוניין, או להתחיל לדבר על אהבה וכאלו.. את יכולה לרמוז לו שהוא יכול להיות בן זוג שלך וכאלו מקסימום אם זה לא מתאים לו, הוא יגיד לך ואת תגידי שזה היה בצחק וכאלו... תנסי.

יצא לי לצאת עם הידיד הכי טוב ...

פעם אחת זה הלך (היינו שנה ביחד) , פעם שנייה לא והוא עדיין הידיד הכי טוב שלי כיום . הדרך הטובה ביותר לדעתי היא פשוט להגיד בגלוי , ילך יופי לא ילך גם יופי. כי אם אתם באמת ידידים טובים הידידות תשרוד את זה (מניסיון אישי). מקווה שעזרתי the one and only- ME

ת מ ו ז

New member
אם הוא ידיד שלך

אז את צריכה לדעת אם יש מישהי שהוא רוצה כרגע, מה הוא מרגיש וכ'ו. לדעתי את יודעת את תשובה אם הוא מעוניין להיות איתך או לא. זה גם בכללל לא כזה מסובך פשוט תדברי איתו על זה.... ומשם תמשיכי

למעלה