שאלה !

מצב
הנושא נעול.
שאלה !

שאלה !
איזה אוטובוס מוצב במחנה המעפילים בעתלית ? נראה לי ליילנד

ה דרומי

New member
לפי מר נוח סולצ'קי ממוזאון אגד

שאלה !
איזה אוטובוס מוצב במחנה המעפילים בעתלית ? נראה לי ליילנד
לפי מר נוח סולצ'קי ממוזאון אגד
זה
בוס "שעטנ'ז צילם פעם הדרומי

בזמנו כתבתי שזה ליילנד ואביתר תיקן

זווית דומה לתמונה הקודמת
ושוב שאלתי בזמנו את מר סלוצ'קי מהמוזאון איזה סוג הוא או אמר שזה שעטנ"ז
בזמנו כתבתי שזה ליילנד ואביתר תיקן
ואמר שזה סופר וויט ששמו לו חזית של ליילנד

אני גם זוכרת

אולי הכיטוב לשאול את נוח סלוצ'קי
או שאין לטעם.
אני גם זוכרת
שהאוטובוס הזה הופיע כאן בפורום ודברו על זה שהוא הורכב כשעטנז. כנראה מה שיהיה חשוב לבוני המקום להביא את רוח התקופה, בלי להתחשב בדגם האוטובוס במחשבה שלא זה מה שאנשים יסתכלו.
מאיפה הם צריכים שיש פורום של משוגעים לדבר, שיבואו לחפש כל בורג באוטובוס מאיזה חברה הוא, אמרתם שהגוף של סופר וויט, והקבינה של ליילנד, אני בטוחה שמי שיסתכל בפרוטרוט, ימצא שם עוד כמה חברות. אגב החזית שלו גם לי נראית מוזרה.

אין טעם. הוא לא יודע. מי שזיהה את

אולי הכיטוב לשאול את נוח סלוצ'קי
או שאין לטעם.
האוטובוס הוא כמובן מיודענו דני הגדול ודני אף יודע את מס' הרישוי המדוייק של האוטובוס הזה שמעולם לא היה קיים בתקופת מחנה עתלית !!!!! האוטובוס הספציפי הנ"ל נבנה לאחר קום המדינה. הבעיה: דני הגדול נמצא כרגע בתאילנד ולכן אני ברוב טיפשותי כבר מזמן שכחתי לשאול אותו את הפרטים המדוייקים. המסכה של האוטו היא שעטנז אך האוטו הוא סופר-וויט ללא ספק. אמתין לדני שיחזור ואשאל אותו שוב.

זהו אוטובוס של דן שנצבע בצבעי אגד

האוטובוס הוא כמובן מיודענו דני הגדול ודני אף יודע את מס' הרישוי המדוייק של האוטובוס הזה שמעולם לא היה קיים בתקופת מחנה עתלית !!!!! האוטובוס הספציפי הנ"ל נבנה לאחר קום המדינה. הבעיה: דני הגדול נמצא כרגע בתאילנד ולכן אני ברוב טיפשותי כבר מזמן שכחתי לשאול אותו את הפרטים המדוייקים. המסכה של האוטו היא שעטנז אך האוטו הוא סופר-וויט ללא ספק. אמתין לדני שיחזור ואשאל אותו שוב.
כמו כן עבר שיפוץ לצורך הצבתו במוזאון העפלה בעתלית, צודק מי שקובע כי המרכב שעטנז והשילדה כפי שכתבתי של דן לאחר קום המדינה. המוצג יפה ונחמד העובדות והאוטנטיות לוקים בחסר.

וכאחד שיש לו תואר אוניברסיטאי

כמו כן עבר שיפוץ לצורך הצבתו במוזאון העפלה בעתלית, צודק מי שקובע כי המרכב שעטנז והשילדה כפי שכתבתי של דן לאחר קום המדינה. המוצג יפה ונחמד העובדות והאוטנטיות לוקים בחסר.
וכאחד שיש לו תואר אוניברסיטאי
גם באוצרות זה לא אתי

אכן ידוע שזה אוטו של דן. דני הגדול

אכן ידוע שזה אוטו של דן. דני הגדול
מכיר את הסיפור בפרוטרוט אך הוא כרגע בתאילנד. האוטובוס עצמו הוא סופר-וויט של דן והמסכה היא של ליילנד. בזמנו, היתה לנוח מסכה מקורית של וויט אך הוא שמר אותה לחלקי חילוף לוויט של המוזיאון בחולון. אני מצאתי ביום 03.06.1999 מסכה נוספת של סופר-וויט בחצר הגרוטאות של מפעלי ים-המלח בסדום אך המסכה איננה למכירה. צביקה גלרון שהקים את מוזיאון מוצגי חברת האשלג הארץ-ישראלית שמר גם את המסכה במטרה להציב בעתיד אוטובוס כזה במוזיאון בסדום. ואגב: במפעלי חברת האשלג בקלי"ה ובסדום יחדיו היו 23 קטרים תעשיתיים קטנים ו- 311 קרונות קטנים ועליהם מבוסס אחד המחקרים המדעיים הגדולים ביותר שכתבתי בחיי. המחקר אמור לראות אור ברבעון "קתדרה" בשנים הקרובות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה