שאלה.

elephuntos

New member
שאלה.

טוב אז ככה. אני מאוד רוצה להתחיל לגלוש אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל ואיך. הבעיה שלי היא שאני בן 18 וזה יחסית מבוגר להתחיל לגלוש וחוץ מזה אני הרצלייני ככה שאני יודע שהגולשים ברובם המכריע זה עם מתלהב ואין לי כוח שגולשים שמכירים אותי יתחילו לצחוק עליי וזה ואני יודע מה אתם חושבים, שאני צריך לשים על זה זין אבל זה נורא קל לדבר. אני מחפש מקום שנגלישה בו היא לא במטרה למשוך כוסיות או לעשות פוזות עם הגלשן, אני מחפש מקום להתחיל לגלוש בו עם אווירה לימודית , אווירה של התנסות אם יש כזה מקום.

Bik101

New member
עם מתלהב??

תלהבים תקרא לחברים שך מי מתלהב זה שאני גולש ושווה פי שתיים ממך זה לא אומר שנאי מתלהב אתה באמת זקן מדי בשביל לגלוש ואתה סתם תעשה צחוק מעצמך חבל לך על הזמן

mcGooo

New member
בעע אתה ממש דפוק..

ציטוט: "אתה באמת זקן מדי בשביל לגלוש ואתה סתם תעשה צחוק מעצמך חבל לך על הזמן" חחח מה אתה מפגר?! הוא רק בן 18 יא אידיוט

golesh0806

New member
תפסיק להיות ילד

אתה בן 18 אז תפסיק להיות ילד. מה אתה מפחד שיצחקו עליך?? אני בן 30 כמעט, פעם אחרונה שגלשתי היה כשהייתי בן 14 ....די מזמן... לפני חודשיים החלטתי לחזור לגלוש,קניתי גלשן יד שניה סבבה והופ חזרתי למים. חזרתי כי רציתי קצת ספורט לשבור את השגרה של החיים (עבודה,חברה וכו) ולא עניין אותי שרובם המכריע של הגולשים צעירים ממני וראו את ההתרסקויות שלי. בא לך לגלוש? קח גלשן רד לים ! תמיד תמצא פיק שאין בו הרבה אנשים. דרך אגב - גם אני הרצלייני - תמיד יש מקום בלי הרבה אנשים.

rask

New member
מעניין...

הסיפור שלי דיי דומה.
קשה להאמין איזה תראפיה הספורט הזה מספק. לא מעניין אותי שלידי ילדים בני שש-עשרה שגולשים הרבה, הרבה יותר טוב ממני. אני שם בשביל עצמי. אתמול, מיד לאחר העבודה, לקחתי את הגלשן ורצתי לים. לידי גלשו שני חבר'ה צעירים שהתווכחו מי עושה 360 טוב יותר ומינו אותי, הידוע בכינויו - המתרסק, כשופט. הם ביקשו ממני אחרי כל גל שאני לוקח להמתין לשניהם ולשפוט. מילה הם לא הוציאו על הצורה בה אני גולש וגם אם היו אומרים - לא ממש היה מרגש אותי. אם תתפדאח תשאר בחוץ. who gives a fuck מה הם יגידו ולהערכתי, אף אחד לא יעיר כלום. רוץ לים לפני שהחורף מגיע ותחכה לקיץ הבא.

O z z

New member
זה הספורט הכי מדהים

אני בן 28, התחלתי לגלוש לפני שנה. היה לא קל ללמוד אבל אחרי שכבר שולטים בגלשן ותופסים פינה השמיים הם הגבול, פשוט כיף אדיר! לזכות הגולשים בתל אביב אומר שאם אתה נכנס למים ורואים שבאת להשקיע ללמוד וליהנות אז עוזרים לך ונותנים טיפים ועידוד. אבל אם באת ולא השכלת ללמוד מהר לא לקחת גלים של אחרים ולא לסכן גולשים אחרים אז תקבל בראש ובצדק.

CaptainKOOK

New member
אל תדאג אחי

גולשים בדרך כלל אחלה אנשים, רק הילדים מתלהבים. פשוט תלך לחוף שלא מפוצץ גולשים (לא למרינה, לדוגמה), תבוא בגישה טובה ותשתדל לא להפריע לשאר הגולשים ולא יהיו לך שום בעיות. להפך, יעזרו לך. 18 זה גם לא גיל כל כך מבוגר להתחיל - אני רואה הרבה אנשים שמתחילים בגיל יותר מאוחר. .

BlindSide

New member
מה הקשר יצחקו עלייך???

חוץ מזה שגולשים זה עם דיי טוב והם גם לפעמים עוזרים לך כשאתה גולש אני התחלתי לפני איזה שבוע והייתי כולה פעמיים בים וכבר אני בערך יודע לעמוד בקצף. אל תגיד זקן מדיי ואל תגיד יצחקו עליך,כי אם באמת אתה רוצה לגלוש אז תעשה את זה אפילו בידיעה שיצחקו עלייך (למרות שלא יצחקו) ועוד משהו יש לי ידידה שהיא גולשת בהרצליה והיא בת 20 והיא גם מתחילה אז תפסיק עם הריגשי

xr650

New member
אני בן 40

התחלתי לגלוש לפני חודש אחרי הפסקה של 15 שנה.לא ראיתי משהו שצוחק עלי.. ודרך הגב גלשתי בנתיים בהרצליה בדבוש ובבת ים בטובגו. אבל מוכן תמיד לשמוע תגובות חיוביות...משהו ראה אותי גולש? תנו חוות דעת

elephuntos

New member
כן אבל...

תראו מבחינה של הפאדיחה, זה לא יפריע לי כל עוד אני לא מכיר את האנשים, בגלל זה אני רוצה לעשות את זה מחוץ להרצליה, לפחות בהתחלה, כל פעם שאני נוסע בכביש החוף אני רואה בסוף שבוע מלא קייט סרפינג במכמורת, ואני רוצה לדעת אם זה מקום טוב להתחיל לגלוש בו כי סה"כ המרחק לא כזה רציני עם רכב. ואולי הדבר הכי עיקרי שאני רוצה לדעת זה מאיפה אני אמור להשיג גלשן ואיזה גלשן ומה המחירים (כמובן שאני רוצה משומש) בקיצור, פרקטיקה.

cast a

New member
אני לא מבין מה הקטע

באיזה בי"ס אתה לומד\למדת אגב? וקייטסרף זה לא אינדיקציה לגלים, כי הם גולשים לפי חוזק הרוח לא לפי הגלים.

cyb3rmaniak

New member
תאמין לי, אף אחד לא יצחק עלייך

אני בן 20 והתחלתי לגלוש רק לפני חצי שנה. אני בצבא, גולש פעם-פעמיים בשבוע (במקרה הטוב). לא צחקו עליי אפילו פעם אחת- ועד לפני שבועיים הייתי מתרסק, או נראה מפגר כשלא הצלחתי לתפוס גלים. תאמין לי - אף אחד לא יגיד לך כלום, חוץ מאולי כמה עצות שיעזרו לך...

BlindSide

New member
קיצר גלוש ואל תשים ***

עשה את התחביבים שאתה אוהב ואל תתן לשום שמוק להוריד לך את הכיף

cast a

New member
רונה.....?????

ובמרינה בכלל לא מפוצץ, רק כשיש ים מבולגן הולכים למרינה. וזבולון מפוצץ אחושרמוטה בכל מיני טמבלים.

surfing8

New member
לימוד גלישה בכל גיל

ב"טופסי" יש קורסים ושיעורים פרטיים לכל הגילאים 20+ 30+ 40+ ו-50+ אף פעם לא מאוחר מדי לגלוש רק בארץ שלנו זה מצתייר כספורט של צעירים אבל במקומות אחרים כמו אוסטרליה ארה"ב וכו' יש המון אנשים מבוגרים שגולשים תנסו ותיראו

למעלה