שאלה: לא יהיו שידורים השנה בליגה אנגלית ?
E eliranjunior New member 6/8/04 #2 יהיו אחי כנראה יהיו: יום שבת בערוץ 5-ליגה אנגלית ראשונה(ליגת משנה):לידס-דרבי קאונטי יום ראשון בערוץ 5+-מגן הצדקה:ארסנל-מנצסטר יונייטד
יהיו אחי כנראה יהיו: יום שבת בערוץ 5-ליגה אנגלית ראשונה(ליגת משנה):לידס-דרבי קאונטי יום ראשון בערוץ 5+-מגן הצדקה:ארסנל-מנצסטר יונייטד
מ מדינת ישראל דמוקרטית New member 6/8/04 #3 שאלה טובה אם הועדה של הכנסת תחליט לאפשר לשדר בתשלום אז כל משחק יעלה לך כסף, אם יחליטו לא לאפשר אז ישדרו כגיל השאלה באיזה ערוץ.....
שאלה טובה אם הועדה של הכנסת תחליט לאפשר לשדר בתשלום אז כל משחק יעלה לך כסף, אם יחליטו לא לאפשר אז ישדרו כגיל השאלה באיזה ערוץ.....
N Nimo2 New member 6/8/04 #4 צרלטון רכשה את הזכויות לליגה הבכירה באנגליה ותשדר בבתשלום כנראה הכל עדיין בתהליכים... השידורים של היום ומחר בספורט 5+ לא ממש מעידים על כלום
צרלטון רכשה את הזכויות לליגה הבכירה באנגליה ותשדר בבתשלום כנראה הכל עדיין בתהליכים... השידורים של היום ומחר בספורט 5+ לא ממש מעידים על כלום
E eliranjunior New member 6/8/04 #7 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לשלם עלק....חחחחחחחחחחחחחחחח.נראה תקצירים בטלוויזיה ביורוספורט אני יזמין ליגה אנגלית?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לשלם עלק....חחחחחחחחחחחחחחחח.נראה תקצירים בטלוויזיה ביורוספורט אני יזמין ליגה אנגלית?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
3 31אלון New member 6/8/04 #11 אין פה שום שאלה פשוט לא משלמים לשלם גם עבור חמש + גם על פיי פר כלום וגם על שידורים של האנגליות הצחיקו אותי
אין פה שום שאלה פשוט לא משלמים לשלם גם עבור חמש + גם על פיי פר כלום וגם על שידורים של האנגליות הצחיקו אותי
מ מדינת ישראל דמוקרטית New member 6/8/04 #8 מה אני פראיר לשלם? זה היה בסביבות 20 למשחק עכשיו שילמתי 25 על 10 שידורים בשבוע!!!!!!!!!!!!!!!!!! אפילו לא היה לי כוח לראות את הכל
מה אני פראיר לשלם? זה היה בסביבות 20 למשחק עכשיו שילמתי 25 על 10 שידורים בשבוע!!!!!!!!!!!!!!!!!! אפילו לא היה לי כוח לראות את הכל