שאלה

מטר9

New member
שאלה

מצב היפותטי (או איך שלא כותבים את המילה הזאת): אתם עמוק בארון, ואתם מגלים (אחרי די הרבה זמן) שחבר טוב שלכם הוא הומופוב. אתם תישארו חברים שלו? תתרחקו ממנו בלי להסביר? איך תתמודדו עם המצב?

resputin

New member
ממ..

אם הייתי עמוק בארון והייתי מגלה שחבר טוב שלי הוא הומופוב תחילה הייתי בודק אם זה lost battle או שיש מצב לפתוח אותו לרעיונות חדשים. בודק מה הסיבות שלו להומופוביה, האם הוא טיפוס שיכול להשתנות, מה הוא היה עושה אם הוא היה מגלה שמישהו מהמשפחה\חברים הוא הלב"ט וכו' -הכל, כמובן, מינונים נמוכים ותחת ה"שיח הציבורי", חס וחלילה לא לאבד את המזג באמצע או לפעול באופן כזה או אחר שיגרום לו לחשוד בי ועם זאת לבדוק את השטח. אם הייתי רואה שהוא חשוך לחלוטין ולא יקבל את זה ויהי מה (ויש כאלה, לצערנו), הייתי לוקח כמה זמן ולאט לאט מתרחק ממנו, בחוסר סיבה או באחת שתהיה מוכנה בשלוף, אם הייתי רואה שהוא אומנם לא יקבל את סגנון החיים שלי אך עדיין יפרגן לי ויאהב אותי כפי שאני כי אני חשוב לו יותר כחבר מאשר מה נכנס לי למיטה, או כל אופציה אחרת, הייתי נשאר איתו באותו טיב הקשר וכשהייתי בוחר לצאת, גם אם הייתי יוצא בפניו יחסית מאוחר מהשאר או בין האחרונים, הייתי מצפה לתמיכה ממנו מכיוון והוא נשאר במעגל החברים שלי.

soulost

New member
וואי,זה בדיוק כמו אצלי!

גם לי יש חבר ממש ממש טוב,והוא הומופוב. אבל אני יודע שהוא חבר ממש טוב שלי,ולפעמים ההערות שלו הם אפילו בכיוון ההפוך(אבל איתו אי אפשר לדעת...),אז אני מצד אחד מתרחד ממנו יותר ויותר,ומצד שני אני מאותת לו שהוא הולך בקרוב לגלות משהו. ומצד שלישי(זה האחרון אני מבטיח!),כשאנחנו כן ניפגשים אז ממש כיף לנו כמו פעם ואפילו יותר...מה שהופך את הכול לממש מעצבן!

moranu

New member
תשובה../images/Emo8.gif

יש לי חבר הומופוב שידעתי גם כשהייתי עמוק בארון שהוא הומופוב אז סיפרתי לו בעדינות אם אפשר להגיד והוא קיל את זה בסך הכל למרות שאנחנו לא כאלה חברים טובים לפי דעתי לא צריך לנתק ממנו קשר כשאתה בארון אלא לראות מה יקרה כשתצא מהארון ואיך הוא יגיב אם טוב אז טוב אם לא אז תגיד לא יאללה ביי אבל אם הוא חבר טוב סביר להניח שהוא יפתח לנושא ויבין איכשהוא

Tleilaxu

New member
להתמודד?

מה יש להתמודד? הוא הומופוב, וככה הוא. הכי הרבה, אפשר לנסות להסביר לו כשמגיעים לדבר על זה, חוצמזה אין יותר מה לעשות. אבל לוותר על חבר רק כי הוא סולד מהומואים? אם זה היה ספציפית כלפי, אז זאת לא שאלה, אבל לוותר על חברות עם מישו סתם בגלל השקפות העולם הכלליות שלו?

resputin

New member
"לוותר על חבר רק כי הוא סולד

מהומואים?" -ובכן, כן, אם כאשר הוא יגלה שאתה הומו הוא יסלוד ויתרחק ממך, על מנת שלא תפגע לפעמים עדיף שאתה תקרר את המצב באופן מבוקר מאשר שהוא 'יחתוך' כשיגלה ותפגע. הכל תלוי בו, האם הוא סולד מהומואים אבל זה לא יפריע לו אם יש לו חבר הומו, פשוט הוא לא מת על כל הקטע הזה של גברים עם גברים, או כל פעם להיות בסביבתו זה להיות מוקד למבטים, הנדות ראש שליליות של "תפסתי ממך גבר.. יצאת הומו.." וכו'.

Tleilaxu

New member
לא בקטע האוחצ'י, יא ילד ../images/Emo6.gif

פשוט שאני, בערך כמו כל הלב"ט טיפוסי, לא בדיוק הולך לפי הסטיגמה ההטרוסקסואלית הטיפוסית. רביב - שקט! שלא תתחיל לי.

הא? *חושב* ../images/Emo4.gif *לא מבין*

הלב"ט? סטיגמה הטרוסקסואלית טיפוסית? מהההה? ....
.

התשובה הכי בסט שתקבל!

סתם לא יודע אבל... האקס שלי, גם לו היה חבר הומופוב פחד. הם היום חברים ממש ממש ממש טובים. יום אחד החבר ההומופוב זרק משהו על הומואים והאקס שלי אמר לו תשמע גם אני הומו! ההומופוב שתק לחצי שעה. לא ידע מה להגיד. עכשיו כבר לא אכפת לו מהומואים

LimeBoy

New member
תלוי..

תלוי עד כמה טוב הוא. יש המון אנשים שיודעים לפתוח את הפה שלהם יפה מאוד על אנשים אחרים, אבל ברגע שהדבר נוגע לאנשים שקרובים אליהם, הם מתחילים לחשוב קצת. הייתי מרחרח ובודק אם יש מצב שהראש שלו יפתח קצת... אני לא ממש חושב שהייתי מתרחק לגמרי...במקום מסוים הייתי מנסה להבין מאיפה ההומופוביה באה לו... אבל אני מניח שזה לא ממש הכי כיף להיות עם בן אדם, שלא אוהב את מי שאתה.

לירונר

New member
הממממ...

מכיוון שהוא חבר טוב שלך, הוא הרי מכיר אותך. אם תצא מהארון זה לא ישנה את האישיות שהייתה לך מקודם, בזמן שהוא לא ידע עליך. אם הוא חכם מספיק, אני חושב שהוא יבין את זה. אני לא אשאר חבר שלו אם הוא לא ירצה, אני לא אשנה שומדבר מרצוני.

X Talk 1

New member
משל ה"אני שונא תרד"

אני לא רוצה לכתוב הרבה, אז אני פשוט אסביר עם משל קצר: זה כמו מישהו ששונא תרד, ויום אחד הוא אוכל
מאכל חדש ורק בסוף מספרים לו שהיה בזה תרד. ייתכן שהוא עדיין ימשיך לא לאהוב תרד, אבל כן לאהוב ולאכול את המאכל החדש שכבר ראה שהוא בסדר והספיק לאמץ אותו עצמו.

לי קרה המקרה ההפוך...

אני הייתי עמוק בארון(ועכשיו אני יותר קרוב לדלת
) וגיליתי שאחד החברים הכי טובים שלי הומו בעצמו ואני הייתי הראשון שהוא סיפר לו...חחח... הייתי בשוק! אבל תסכימו שזה מצב עדיף... אבל אם הייתי במצב שאתה מתאר אני מניח שזה היה תלוי בסוג ההומופוביה שלו. למשל, אני מכיר מישהו שהוא הומופוב מובהק אבל הוא לא מזיק, הוא לא יפגע באף אחד לא מילולית ולא פיזית, הוא בן אדם מאד נעים ומדבר יפה אבל סולד מהומואים- זכותו! אני מתייחס אליו כאל הומופוב "רדום"
אם הוא היה חבר טוב שלי לא הייתה לי שום בעיה להמשיך להיות חבר שלו ואפילו לא היה אכפת לי שידע עלי בשלב מסוים. אבל אם הוא היה מאלה שמסוגלים לפגוע מילולית/פיזית בבן אדם לא הייתי נשאר חבר שלו. מי צריך חברים כאלה

soulost

New member
מי צריך חברים שחושבים עליך רע?

אז מה אם הוא לא יפתח אותך מכות. מה הקשר בכלל לדעות שלו?! הוא עדיין חושב שלאנשים כמוך אין מקום בחברה. עצם העובדה שהוא מחזיק בדעות האלה מזיקה כשלעצמה,בלי קשר למעשים שלו.

למעלה