שאלה

Carcano

New member
שאלה

אתמול החתולה שלי עברה עיקור... ועכשיו היא בעיקרון נראית כמו אחמד יאסין רק בלי כסא גלגלים...יענו חצי מתה...בקושי זזה ולא ראיתי אותה אוכלת או שותה. עד מתי היא תתנהג ככה? תודה >>>>>>>>>>>>תמונה שלה

f e l i n e

New member
מתוקון, אחמד יאסין המנוח היה *מת*

להראות כמוה
יקח לה יום יומיים להתאושש מהניתוח ומההרדמה. תן לה קרדיט ואפשר לה רוב מנוחה ורוגע. היא תחזור לעצמה
.

יוקה

New member
תגובתה לעיקור צפויה ותחלוף במהרה

אחרי יומיים שלושה היא תשכיח ממך את הסיוט. הרבה דמעות זלגו מעיני לאחר עיקור 2 חתולותי - בגלל האומללות וחוסר האונים שהפגינו לאחר מכן. זה לא ניתוח קל והשפעת ההרדמה מתמשכת. החל מהיום השני יש גם כאבים שחולפים ללא התערבות. חשוב מאוד שהיא תשתה (אוכל פחות חשוב). מכיוון שהיא בוודאי תעדיף לרבוץ כל היום ולאו דווקא בסלון - כדאי לשים לה קערית מים נוספת בסביבתה. החלמה מהירה ליפהפיה. היא תחלים ותהיה חתולה בריאה ומאושרת. גם אתם.

Gulguli

New member
כשגולה חזרה מעיקור

רק ראיתי אותה התחלתי לבכות ולהתנצל בפניה שאני מצטערת וכו' זה היה כואב עברו שנתיים עם גורי היה לא נורא- הוא אמנם היה מסטול אך לפחות בלי אהיל והחלים מהר.

צוף3

New member
כשצמר עברה עיקור היא היתה הכי

מסכנה בעולם, כל כך ריחמתי עליה - היא היתה אפאטית לגמרי. הייתי בטוחה שהיא כועסת עליי נורא. אחרי יומיים היא התחילה לחזור לעצמה. עיקור זה ניתוח קשה - אישה שעוברת כריתת רחם לא עלינו לא קמה מממיטת בית החולים לפחות שבוע. תני לה את הזמן להתאושש.

למעלה