שאלה

מצב
הנושא נעול.

ashkeloni

New member
שאלה

שאלה
על איזה קו אני צריך לעלות בקניון עזריאלי כדי להגיע לרחוב בן גוריון ברמת גן?

כל הקווים למעט 68 הם של "דן"

ושל איזו חברה האוטובוסים
ואפשר גם שעות? וסליחה אם אני מטריד אותכם או משהו...פשוט אני אף פעם לא נסעתי בקווים האלה...
68 שייך כעת לחברת "קווים". אין שעות מדויקות, אבל לכל הקווים שהוזכרו יש תדירות גבוהה (5-10 דקות). סביר להניח שלא תחכה זמן רב בתחנה עד שיגיע האוטובוס. אתה לוקח את האוטובוסים מצד הרחוב הצמוד לקניון.

ashkeloni

New member
ובאיזו תחנה אני ארד כדי להגיע

68 שייך כעת לחברת "קווים". אין שעות מדויקות, אבל לכל הקווים שהוזכרו יש תדירות גבוהה (5-10 דקות). סביר להניח שלא תחכה זמן רב בתחנה עד שיגיע האוטובוס. אתה לוקח את האוטובוסים מצד הרחוב הצמוד לקניון.
אל ההנהלה של תפוז? אני צריך להגיע לרחוב בן גוריון 21

tzvika pick

New member
התחנה נמצאת מעט אחרי רחוב בן-גוריון

אל ההנהלה של תפוז? אני צריך להגיע לרחוב בן גוריון 21
ממש כמה עשרות מטרים אחרי הפינה של בן-גוריון עם דרך ז'בוטינסקי ברמת-גן. התחנה הזו ידועה גם בשם "מכון מור", על שם מכון הלב הנמצא ממש מעבר לכביש.

oren*

New member
לאחר הירידה בתחנה, המשך ללכת

ממש כמה עשרות מטרים אחרי הפינה של בן-גוריון עם דרך ז'בוטינסקי ברמת-גן. התחנה הזו ידועה גם בשם "מכון מור", על שם מכון הלב הנמצא ממש מעבר לכביש.
לאחר הירידה בתחנה, המשך ללכת
עד הצומת, פנה ימינה והמשך עד שתראה בניין בצבעים של זהב-ירוק מצד שמאל של הכביש - אלה המשרדים של תפוז.

דובושכ

New member
נוה שרת בבקשה אוטובוס(ים)

בבקשה: אוטובוס(ים) מהתחנה המרכזית ו/או מרכבת צפון לנוה שרת. תודה

קווים לנווה שרת

בבקשה: אוטובוס(ים) מהתחנה המרכזית ו/או מרכבת צפון לנוה שרת. תודה
קווים לנווה שרת
מתחנה מרכזית: קווי דן 28 (מקומה 7) ו-42 (משד' הר-ציון). 28 עוצר ברח' דבורה הנביאה, בעוד 42 עושה סיבוב בשכונה. מרכבת מרכז: קווי דן 20 (מרח' על פרשת דרכים) ו-40 (מדרך בגין, ליד אולמי רסיטל). שני הקווים עוצרים ברח' דבורה הנביאה. ניתן גם לקחת את קו 42 מאותה תחנה כמו 40 והוא אף ייכנס לתוך נווה שרת.

דובושכ

New member
תודה רבה מצויין!!!

קווים לנווה שרת
מתחנה מרכזית: קווי דן 28 (מקומה 7) ו-42 (משד' הר-ציון). 28 עוצר ברח' דבורה הנביאה, בעוד 42 עושה סיבוב בשכונה. מרכבת מרכז: קווי דן 20 (מרח' על פרשת דרכים) ו-40 (מדרך בגין, ליד אולמי רסיטל). שני הקווים עוצרים ברח' דבורה הנביאה. ניתן גם לקחת את קו 42 מאותה תחנה כמו 40 והוא אף ייכנס לתוך נווה שרת.
תודה רבה מצויין!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה