שאלה..

Eskorbuto

New member
שאלה..

מה אתם חושבים על המודם+ראוטר שבזק מוכרת? זה של חברה ECI הנה קישור לזה.. http://www.bezeq.co.il/Bezeq_Applications/UserSide/bezeqstore/scripts/prod.asp?prod_id=21003 האם היה לכם נסיון איתו? שווה קנייה? אני מתלבטת אם לקנות את זה? או פשוט לקנות ראוטר של אדימקס? מה אתם ממליצים? עכשיו יש לי את המודם אלקטל ה - Home Speed Touch וינדוס אקס פי בשתי המחשבים שיש לי בבית תודה מראש.

rafid1

Active member
מנהל
חשבון פשוט-

* אם יש לך כבר HUB או SWICTH (או שאתה לא זקוקו לזה) - השאל אותו מבזק (עלות 0, התחייבות - אולי שנה) * אם אין לך מתג - ויש לך תוכנית לקנות כזה - קנה כבר בעוד 100 ש"ח אדימיקס - שהוא גם מתג וגם נתב, ובלי טובות מבזק * וחלופה אחרונה בכלל אם יש לך אלקטל - יש גם דרך אחרת שלא כאן המקום לפרטה. בס"ה תחסוך לך את ה 100 ש"ח... אבל יקח לך זמן שוודאי יעלה (?) יותר מזה...

Eskorbuto

New member
אז ככה..

יש לי האב..שעובד סבבה וניסו להסביר לי את לשדרג את המודם..אבל אני מעדיפה לא להתעסק בזה - זה יותר מדי מסובך בשבילי.. אז אם יש לי האב לפי מה שהבנתי עדיף לקנות אדימקס?

בכלל לא מסובך אפילו לך

יש מדריך להפיכת מודם ECI לראוטר בלינק האדום למעלה חפשי שם

rafid1

Active member
מנהל
--->

ראשית סליחה, לא שמתי לב (בן/בת...
) אם יש לך HUB - אז אם לא אכפת לך לחתום לשנה בבזק- קחי מהם חינם ECI שהוא גם נתב (אגב, ידרש שדרוג התוכנה שם עכב בגים!!!). ואם את לא רוצה להתחייב - אז קני EDIMAX ותני במתנה למישהו את הHUB...

למעלה