שאלה

coolel

New member
שאלה

מה דעתכם איזה מהמכשירים הבאים הכי טובים: telit, sk color slider, motorola t720 ואם אפשר להרחיב על כל אחד מהם טיפה ולמה הוא הכי טוב או לא הכי טוב או הכי גרוע ובנוסף דעתכם על הסאמסונג 830 ואם כדאי להשקיע קצת יותר ולקנות אותו ולא את המכשירים שמפורטים למעלה? בסופו של דבר אני מחפש פלאפון ש"יחזיק" כמה שיותר זמן - שלא מחר כבר יהיה מיושן - מה דעתכם?

coolel

New member
ועוד שאלה

האם לESC עומדים להכנס בקרוב(חודשיים שלוש קרובים בערך) מכשירים חדשים ובאיזה טווח מחירים?

2cookie

New member
אף אחד מהמכשירים לא משהו

הסליידר מתבלה מהר מאד, אחרי חודשיים הוא יהיה מקולף ורופף. המוטורולה מכשיר גרוע- יש סיקור בנענע שמסביר למה. הTELIT בעייתי כי הוא חדש ואין לאף אחד ניסיון איתו, אבל הוא לא תומך בהורדת משחקים וחבל.... והסמסונג מכשיר לא רע אבל דווחו עליו בעיות התחממות ושאר באגים נוראיים ואופייניים לסמסונג. המבחר של אסקייפ היום ממש גרוע.

yosimatza-c4u

New member
קוקי קוקי קוקי

דיי כבר עם כל השטויות "הסליידר מתבלה מהר מאוד" וזה מ.... יש לי סליידר מהשבוע הראש שיצא (אפור לא צבעוני) והוא עובר חריש בדיבור ובפתיחת וסגירת המכשיר 21000 במונה הגלישה אם זה עוזר לך ומונה השיחות כבר התאפס לו מלפני כחודש ותאמין לי שהוא לא רופף ולא כלום מכשיר מעולה ובקשר למוטורולה לפי דעתי מכשיר טוב ולא גרוע

2cookie

New member
היי, במקרה הזה אני מדבר על סמך

ניסיון!! זה לא שטויות, אני ראיתי סליידר שחוט וזה מראה לא נעים בכלל.... למוטורולה צלילים חלשים (לפחות לGSM..) ומסך על הפנים, והוא גדול מדי.

iEyal

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo4.gif

הסליידר של ידידה שלי כבר שחוק חבל על הזמן במהלך שיחה הוא נוטה להיסגר לה בחזרה וככה לאבד שיחות

למעלה