שאלה!!!

adi90

New member
שאלה!!!

כרגע חזרתי מטסט שלישי.. כשהגעתי לצומת הוא אמר לי לפנות שמאלה, ואיך שבאתי לפנות מכונית התפרצה לכביש והוא בלם אותי!! חוץ מזה כל הנסיעה נייתה מצוינת.. האם עדיין יש סיכוי שעברתי??

מצטער לאכזב אותך... אבל לא ...

כי היית צריכה לראות את המכונית שבאה, אם הוא בלם אותך זה אומר שלא רית וזאת אשמתך... אני מאוד מצטער... אבל בכל זאת! שמעתי על כאלו שעברו למרות שבלמו אותם... אז תמיד יש סיכוי! אני מאוד מקווה שתעברי!! בהצלחה!

tia3

New member
זה אמנם לא קשור

לשירשור, אבל רק רציתי להגיד שאני אוהבת את החתימה שלך. זהו.

tia3

New member
עכשיו גם ראיתי

על מה אתה מורעל... ח"ח לך!!! סוף כל סוף אני רואה גם אנשים כאלה...

חח אז על מה חשבת שאני מורעל...?

וכן... יש גם כאלו... עדיין נשארו כאלו, מעטים... אבל יש! אני מורעל גאהההההה!!!

Holy Cookie

New member
../images/Emo32.gifשחף, הפועל ת"א אימפריה!../images/Emo15.gif

ובהצלחה, מקווה שעברת...

Krishi

New member
אממ... 2-0... שניה.. רגע.. 2-0....

ת"א צהובה צהובה!!!! ת"א צהובה צהובה!!!! מכבי ת"א אימפריה!!!!!!! הפועל "איכסה" ת"א לא יודעים לשחק כבר... איזה מקום אתם בכלל שם למטה? צהוב עולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Holy Cookie

New member
אם לא הטעות המ-ע-צ-ב-נ-ת של

קינגסטון לא הייתם מנצחים! עובדה שבמשך כל המשחק אחרי ה- 2 גולים הארורים שלכם לא הבקעתם שום גול, אז יאללה, איזה אימפריה ואיזה נעליים... נכון, צהוב עולה, אבל באש!

Krishi

New member
חחחחחח... טעות שמטעות.. אתם זבלים!!

זה שמכבי לא אוהבת את הקהל שלה לא אומר שהם לא היו מפרקים אותכם לחתיכות... כולם אמרו שאם מכבי הייתה לוחצת עוד קצת היינו מביסים אותכם 5-0 לפחות.. הפועל כבר מזמן פאסה... יאלה מכבי לאליפות שניה!!!!! וכמה שלא תישרוף... הצהוב תמיד יהיה למעלה!!!

2-0?? איזה 2-0?? על מה אתה מדבר?

אני באמת לא מבין על מה אתה מדבר?? על הדרבי... אבל דחו ביטלו את הדרבי שהיה אמור להיות ביום שבת... בגלל שזרוע קיץ של הדשא, אז הדרבי הבא יהיה בסיבוב הבא... אז על איזה 2-0 אתה מדבר?? לא היה עדיין דרבי... מצטער לאכזב...

Krishi

New member
חחח... חי שהכחשה עצמית?

זה בסדר... עוד שבוע זה יגיע אליך.. אולי...

m G m

New member
../images/Emo45.gif תמיד תמיד יש סיכוי

"גם הבלתי אפשרי- אפשרי"

FreakStyler

New member
תמיד יש..

הוא אמר לי שמאלה, אותתתי שמאלה והמשכתי ישר ובכל זאת עברתי! כי אמרתי לו שהתבלבלתי ושכחתי מההתרגשות!

FreakStyler

New member
תמיד יש..

הוא אמר לי שמאלה, אותתתי שמאלה והמשכתי ישר ובכל זאת עברתי! כי אמרתי לו שהתבלבלתי ושכחתי מההתרגשות!

למעלה