שאלה

בן ספר

New member
שאלה

לוח הבקרה ---> צלילים והתקני שמע--->חומרה--->Auodio Codecs--->מאפיינים ואחר כך שוב מאפיינים ויסיר שם את כל מה שמופיע אבל פשוט הכל לא ישיר שם זכר ואחר כך יילך לאותו דבר אבל ל Video Codecs ויסיר גם שם הכל הכל ולא ישיר גם של זכר ויתקין את זה LIONHEART_CODECS_PACK_V13.EXE + DivX51Bundle.exe יש מצב אני יעשה את זה ידפק לי משהו ב - ווינדוס ? כלומר אחרי שאני יעשה את הפעולה הזאת אני יראה סרטים ישמע שירים WAV WMA MP3 וכו'.. ?

bobx

New member
לא ידפוק לך כלום רק...

תוודא שלא יהיו לך התנגשות בין חבילת הקודקים של ליונהארט לDIVX.... ולפי מיטב ידיעתי - אפילו אם רק תתקין את החבילה של ליונהארט זה יספיק - בלי למחוק כלום... תנסה את זה קודם... אם זה יעשה לך בעיות אז תמחק ותתקין שוב....

בן ספר

New member
דרך אגב יש לי עוד שאלה

אתם מכירים אולי תוכנה שיכולה להגיד כעל פי נתונים עם הסרט או DVD-RIP\DVD-R\סקיינייר ? כלומר תראו את הלינק הזה...יש לי פה תוכנה אתם יכולים לדעת על פי התמונה מה האיכות של הסרט ????.... http://img.tapuz.co.il/forums/23003680.jpg

בן ספר

New member
שאלה מספר 3 !!!

למישהו יש מדריך שמסביר איך עובדים עם התוכנה הזאת WinDriver Ghost איך אני שומר את הדרייברים ? מה אני עושה ? לאחר ששמרתי ? איך אני מתקין אותם שוב ? עם התוכנה ? מישהו יכול להסביר לי ? איך אני מעלה את הדרייברים שלי בתוכנה ? אני מתסבך בא ואני צריך לעשות פורמט למחשב ישן שאין לי את הדיירברים שלו יש לי WIN98 במחשב הישן !!!!!זה דשחוף תודה לכםםםםם

למעלה