שאלה.....

שאלה.....

כדי להתקבל למשהו בתקשורת בצבא (עריכה, צילום) אני צריכה קב"א גבוהה? (אתם יודעים כדי להתקשר ולשאול אם אני מתאימה ואז אני אדע בערך את הקב"א שלי
)
 

Fingertip

New member
...

יש לך איזו תמונה של קרם שניט
כל כך בא לי, אבל אין לנו בבית... אהד.
 

Fingertip

New member
יש לך מתכון../images/Emo35.gif

אולי אני אכין לשבת הבאה... אהד.
 
רוצה שאני אביא לך?

אני אחפש אבל רוב הסיכויים שמחר אני אביא לך כי אמא ישנה כבר..... אבל אני מבטיחה לחפש...
 
אולי זה לא שלח לך במסר.....

אז הנה.... מצאתי את זה בפורום מתכונים כי לא מצאתי בבית יש יותר מידי חוברות ואונות מלאות במתכונים! אם מישהו צריך מתכון אפשר לפנות אליי חחחחחחחחחח..... קרם שניט(נפוליון) / של ריקי מתכון רוסי מצרכים: לבצק: 4 כוסות קמח רגיל ¾ כוס מים מהברז ¼ כוס חומץ טבעי 400 גר' מרגרינה לקרם: 1 ליטר חלב 6 ביצים בלולות 4 כפות קמח שטוחות 7 כפות סוכר 3 שקיות סוכר וניל 100 גר' מרגרינה/ חמאה אופן הכנה: בצק: על משטח עבודה , שמים את הקמח ועושים גומה לתוך הגומה שופכים מעט מים ומתחילים לעבד וכל פעם מוסיפים עוד מים עד שנוצר גוש בצק. את הבצק מניחים ל – 6-8 שעות במקרר. כעבור 6-8 שעות , מחלקים את הבצק ל - 3 כדורים באותו גודל ועוד כדור אחד קטן (סה"כ 4 כדורים). פותחים את הבצק לפי גודל התבנית , 3 חלקים בגודל התבנית ועוד אחד קטן. אופים כל חלק עד להזהבה. הקרם: על להבה קטנה מבשלים יחד את החלב, הביצים והקמח. עד שמתקבלת עיסה חלקה קרמית ללא גושים. מכבים את האש ומוסיפים את הסוכר, וניל ומרגרינה. הרכבת העוגה: לוקחים עלה אחד מהגדולים שפתחנו מניחים בתבנית ומורחים מהקרם. מניחים עלה נוסף ומורחים שוב בקרם. וכך גם עם העלה האחרון. על שכבת הקרם האחרונה מפוררים את העלה הקטן (פטנט ליצירת פרורים אחידים – לשבור את העלה להניח במסננת לפורר דרך המסננת כך יהיו פרורים בגודל אחיד) לכיסוי מלא של הקרם. אפשר לשים בין כל שכבה פירות יער רצוי להמתיק אותם. לשמור בקירור נ.ב סליחה שכתבתי את זה כאן...
 
לפי מה שאני יודע

את צריכה פרוטקציות והרבה מהם אני בוגר מגמת קולנוע וב4 שנים האחרונות רוב האנשים מהמגמה שלי ביקשו את הדברים האלו ומתחום יש עכשיו רק 3-4 במקצועות האלו ככה שאם אין לך פרוטקציות כדי לך למצוא משהו אחר
 
למעלה