שאלה

102lior

New member
שאלה

היום ה-5 לחודש נגמר לי המלווה ב-6 לחודש שזה מחר בחצות יום ראשון אני חוזר לבסיס ואני מתתתתתתתתתתתתת אבל מתתתתתתת לנהוג היום בחצות שהתאריך יהיה ה-6 לחודש ואם יתפוס אותי שוטר אני ישחק אותה ראש קטן ויגיד לו שלא ידעתי שזה כולל ה-6 לחודש יש פה כמה עם ניסיון כזה שנהגו ביום האחרון בלי מלווה ותפס אותם שוטר? מה היה? אוכלים אותה 99%? יש תירוצים מועדפים? נכתב על ידי במחשב של אחי

Superdror

New member
אין שום תירוץ מועדף ואין שום תירוץ

בעולם שיצדיק אותך. כשאתה נוהג ללא מלווה אתה כביכול נוהג ללא רשיון - ללא ביטוח. תחשוב טוב טוב על מה שאתה עושה. אם אתה נתפס, אתה מסיים עם שלילה במקום ולאחר מכן משפט, אם אתה עושה תאונה חס וחלילה, אין ביטוח. לא מקיף, לא צד ג' ולא חובה

ophir28

New member
שלחתי אליך שוטר סמוי

שיארוב לך בחצות על יד הבית. כך שהסיכויים שלך להתפס עלו ל100% אז תחשוב טוב אם לא כדאי לך להמתין בכל זאת יום נוסף.

אני מאוד מאוד לא ממליץ

לך לעשות את זה אני מבין אותך עם כל ההתלהבות שלך לנהוג אבל לא שווה לך שההתלהבות הזאת תעלה לך ברישיון שלך שהתאמצת מאוד להשיג אותו ותעלה לך גם בכסף אז עדיף שתחכה עוד שבוע אין מה לעשות... ובמיוחד שהיום יום שישי שעכשיו יש עקיפה מוגברת ככה ששוטרים מחפשים אנשים כמוך....

darkstar

New member
עזוב אותך

אני יודע שאתה מתלהב ומת לנהוג אבל אין מה לעשות. עזוב את הקטע שתתפוס אותך משטרה. הבעיה תיגרם אם תפגע במישהו או משהו ואז הביטוח לא יכסה... בקיצור תתאזר בסבלנות כי במילא אחר כך המשפחה שלך תהפוך אותך לנהג מונית. אודדדי קח אותי לפה , תקפיץ אותי לשם, רד למוסך, תעבור בסופר, תקנה פיתות. דייייי!!!!!!!!!!!! אמא ,אבא ,אחותי ! הוצאתם לי את החשק לנהוג!
תודה שהקשבתם , קבוצת נהגי השירות שלא משלמים להם אבל הסוף יוצא שהם משלמים על הדלק

ranzz

New member
בבקשה תלמדו איך לשרשר למקום הנכון..

כשאתם רוצים להגיב על הודעה שמישהו כתב, ליחצו על "הוספת תגובה" בהודעה המדוברת, ולא בהכרח בהודעה האחרונה בשרשור.

be_roo

New member
שוטר הוא הדאגה האחרונה שלך

נהיגה ללא מלווה אינה מכוסה בביטוח, רוצה להסתכן בתאונה על חשבונך?

102lior

New member
על הקטע של הביטוח לא ידעתי

לא נורא.....סינג'רתי את חברים שלי שיבואו לקחת אותי גם אתמול עוד 12 שעות בערך כבר אני יהיה חופשי תודה לכם

102lior

New member
בנוסף לזה

הפסדתי את האוטו של בן דוד שלי לאתמול בערב הוא היה בראשון והוא רצה לתת לי את האוטו שלו לערב אבל לא לקחתי בגלל המלווה מאזדה MX3 או MX5 אני מתבלבל בין הדגמים זאתי עם הגג הפתוח והפנסים העולים כמו במאזדה 323F זה הכל בגלל המורה נהיגה שבוע אחרי קבלתי את הרשיון והמלווה התחיל מאוחר

ranzz

New member
הרשיון מודפס יום לאחר מעבר הטסט

(או אפילו באותו יום?), אני לא רואה איך יכול להיות שהתחלת ספירת החודשיים המאוחרת נגרמה בגלל המורה, הוא לא קשור להדפסת הרשיון הזמני... אולי הייתה שביתה במשרד הרישוי?

102lior

New member
אצלי זה לא היה ככה

עברתי את הטסט ביום שלישי חיכיתי וכל יום הוא אמר שילך להביא לי ממשרד הרישוי בסוף ראיתי שלוקח לו זמן ואני הלכתי למשרד הרישוי בראשון שזה ליד הבית שלי והיא הדפיסה לי את הרשיון מול העיינים במקום ב-2 לחודש הוא הודפס ב-6 לחודש

למעלה