שאלה

אנדראה

New member
שאלה

האם כל כך חשוב להרתיח את הבקבוק?? הרי מצטבר על כל החלקים מלא אבן (בצורת אבקה לבנה)- השאלה אם זה לא עושה יותר נזק מאשר רק לשטוף עם סבון?

תוסיפי חומץ למים

זה ימנע את האבן. אפשר גם להרתיח עטוף בחיתול טטרה, טוענים שגם זה מונע... אם את שוטפת מים במים חמים וסבון את מונעת מהחיידקים את האפשרות להתפתח, ואז אפשר לוותר על ההרתחה. (תלוי ברמת האיסטניסטיות שלך, ובגיל של גפן...)

אנדראה

New member
ועוד אחת

אני יודעת שתופעת הפצעונים אצל תינוקות ידועה ומוכרת ושזה אמור לחלוף עד סביבות חודש וחצי. האם בגלל שאני שותה תה שומר יכול להיות שיהיו לה יותר פצעונים?

איצית

New member
עד כמה שאני יודעת

לפצעונים אין שום קשר לתזונה שלך או שלה. זה ענין הורמונלי שיעבור לבד.

טיפוטף

New member
אני גם (בגיל 7 חודשים) הולכת להפסיק

עם העיקור. ממילא יש לה שני אחים גדולים שמנשקים אותה עם כל הנזלת והחול מהגן וממילא היא כבר זוחלת בכל מקום ולועסת.... את הנעליים של כולנו ואת הגלגלים של העגלה!!!

tovim

New member
בתור ביולוגית

שיודעת שהחיידקים במילא נמצאים בכל פינה אפשרית לא עשיתי עניין אף פעם מהרתחה של בקבוקים. יותר חשוב לשטוף היטב במים וסבון כמה שיותר מהר על מנת לא להשאיר לחיידקים "בית גידול". על הפלסטיק לבדו אין להם כל כך מה לחפש. פעם היה פה הסבר מאד אינטליגנטי על עיקורים וחיידקים אבל אני גרועה בלמצוא שרשורים ישנים. אז או שתנסי לעשות חיפוש בנושא או שמישהי קצת יותר מוכשרת ממני תעזור לך ותעשה זאת קודם.

tovim

New member
לא ממש

בסיום כל שימוש הייתי מיד שוטפת היטב במים חמים וסבון ומערה פנימה מים רותחים כבונוס. קצת בבקבוק וקצת על הפטמה וזהו. תודה לאל לא נרשמו אירועים מיוחדים עקב אי ההרתחה הזו. מצד שני אני גם לא מאלה שטסות להרתיח מוצץ שנפל על הרצפה ולא קניתי מעקר למיקרו וכו' אז אולי אני לא דוגמא חינוכית מספיק.

אנדראה

New member
את דווקא כן דוגמא חינוכית!!!

לדעתי זאת הדרך הנכונה- לא צריך להיות בהיסטריה אם מוצץ נפל על הריצפה הרי גם האויר שאנחנו נושמים לא הכי נקי ויש הרבה חיידקים שמסתובבים להם. את דווקא דוגמא חינוכית להפליא- "איך לא להיות היסטריים"!!! תודה, ממש עזרת לי!!!!!!!!!

למעלה