שאלה

john stockton

New member
שאלה

בשביל קרוב שלי שגר בארה"ב למישהו יש רשימה מקיפה ככל היותר עדיף מאונדקסת או מקוטלגת באיזשהו אופן של מורי אומנויות לחימה (רבות ככל האפשר, כולל האזוטריות יותר) של מורים ביפן ובארצות הברית

john stockton

New member
לאפור

אתה היית מחפש מורים בארץ בדפי זהב? באמת אני צריך משהו שיכלול את כל ארצות הברית ויפן אין רשימות מסודרות לכל אחת מהארצות או אולי אפילו לוחות?

תגיד, אתה רציני?

בארצות הברית גרים 280 מליון איש. ביפן בערך 180 מליון. או שלא הבנתי את כוונתך או שהרשימה הזאת נקראת דפי זהב.

neko

New member
לי דפי זהב עזרו.

בניגוד לארץ, בארה"ב דפי זהב מאד ממוקדים אזורית. אם תסתובב במנהטן, רוב הסיכויים שתמצא דפי זהב של מנהטן מהר מאד, ובהם SECTION שלם של אמנויות לחימה. או שתקיש במנוע חיפוש "New jersey martial arts" או משהו כזה...

אתה בטוח בקשר למספרים?

יוצא שיש מדריך אמנויות לחימה לכל 70 אנשים. יחס של 1:70 נשמע לי מעט גבוה.

frodo1

New member
יש לי פיתרון פשוט מאוד

תגיד לחבר שלך שיכנס למנוע חיפוש באינטרנט ויכתום "מורים לאומנויות לחימה" (באנגלית כמובן) או "אומנויו לחימה" (גם באנגלית).

bennyTKD

New member
קיבלת מחמאה, פרודו יקירי

פעם דוד היה צריך לשלוף לך את בארט, כי לא חיפשת בגוגל. עכשיו אתה שולח אחרים לחפש בגוגל במקום לשאול בפורום. נראה שהגענו לעידן חדש והגאולה בפתח...

frodo1

New member
הפכתי מנודניק ל........

פחות נודניק

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifלקחתי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה