שאלה

שאלה

בעקבות ההודעה של דנטל לגבי מה אהבתן בתמונה? איזה תמונות עושות לכם/ן את זה איזו קטגוריה ולמה? אופס יותר משאלה אחת טוב נו חיים רק פעם אחת אני יתחיל אני אוהב תמונות של חובבניות כדוגמת התמונות שיש בפורום הזה של חברי הפורום הסיבה למשיכה היא כנראה בשל זה שאת הבחורות המצולמות ניתן להכיר בחיי היום יום לאומת אתן דוגמניות מצוצות קטגוריה נוספת אורגיות כנראה בשל השאיפה לממש את הפנטזיה ואחרון חביב מציצות אבל רק את אלה שרואים לפי המבט של הבחורה שהיא עסוקה בלפנק ולא במצלמה אז חברים וחברות מה עושה לכם/ן את זה??

ה-כ-ל!!!

בעיקר הקינקי ביותר... אבל מה שהכי טוב זה שאפשר לדבר על זה כאן בצורה כזו חופשית... אני ממש נהנית כאן נוAה יקירתי!!!!

אתה מעניין.........

קודם כל אתה הראשון כאן שאני שומעת ממנו שנהנה מהתמונות החובבניות שלנו- רוב החברים מזילים ריר על תמונות ברביות מצופות לקה ואיפור , העומדות בדיוק בפוזה המבוקשת עם ציצי בגודל אבטיח שאיכשהו כוח המשיכה דילג עליו ....( בשילוב עם קצת סיליקון) ושכל קו בגופן ופרצופן מעובד לפרטי פרטים ע"י הצלם. אני מכירה עוד כמה גברים שמעדיפים כמוך, אבל אף פעם לא שאלתי אותם מדוע- וההסבר שלך מעניין. אני אוהבת תמונות שפיך . ליקוקים. והרבה דברים לא שגרתיים וביזאריים עושים לי את זה.

דנטל

New member
הכי אני מעדיפה

תמונות שגברים יורדים לנשים, במיוחד את אלה שממש רואים את הלשון שלו על הדגדגן שלה.

למעלה