שאלה...

betina

New member
שאלה...

כיצד הייתם מגיבים אם בן/בת הזוג שלכם היה אומר לכם שהוא אוהב אותכם ולא מאוהב בכם? בבקשה תגובות.

seeyou

New member
אוהב אך לא מאוהב...../images/Emo163.gif

שאלה קשה כמה זמן הוא מרגיש את זה? כמה שנים "בוזבזו" ביחד? יש ילדים? מה הגילים שלנו?

betina

New member
אז ככה...

גילנו: 33 ו- 38 אנו חיים יחד כשנתיים, שנינו גרושים עם ילדים בנפרד, ואין לנו ילדים משותפים

seeyou

New member
זוגיות מאהבה או "מיזם" ?../images/Emo54.gif

האם את אוהבת אותו או נוח לך לחיות ביחד ? הוא מפרנס אותכם? מה המשותף שלכם? אם הוא לא אוהב אותך את חושבת לעזוב אותו? מה היתה הסיבה לגרושים שלו? או שלך?

betina

New member
תראה...

אני שואלת בכלליות, לא הולכת לכתוב בפורום קורות חיים, איתך הסליחה מראש

seeyou

New member
קורות חיים?../images/Emo151.gif

השאלות היו עבורך0על מנת שתביני לבד את מצבך.. אני לא צריך את פרטים שלך...נתתי לך דרך לחשוב... בהצלחה!

מילים מילים מילים

הרי ללא שום קשר לגיל , מצב משפחתי או כל נתון אחר, חשוב למה הוא מתכוון כשהוא אומר :"אוהב" או "מאוהב" ולמה את מתכוונת שאת אומרת "אוהבת" או " מאוהבת" אני- לפחות, מנקודת המבט שלי,מבינה את האמירה , במיוחד שאתם לא בני 17.6 שההתרגשות של ההתאהבות הראשונית, האנדרנלין שמציף את הדם התפוגגה, וכיום יש קשר עמוק אחר, שמבוסס על אהבה . מנקודת המבט שלי, דווקא זו אמירה יותר רצינית, ומעידה על עומק משמעותי של הקשר דווקא. כי להתאהב אפשר כל חודשיים/שנתיים מחדש אבל לאהוב? כאמור- מאד חשוב לדעת מה המשמעות של המילים עבורו, עבורך.

אוהב ...

מתוך ניסיון אני אומר לך שחברך אוהב את עצמו ודואג לצרכים שלו זו התחמקות ברורה מהתחיבות, זו דלת שתעצור אותך מלהתקרב ...,

betina

New member
אוהב ...

כך גם אני חשבתי ולכן נפגעתי ממנו, מה אתה אומר לנתק את הקשר או לנסות לשקם, בכל זאת זה שנתיים יחד?

אוהב

אין לך מה להיפגע. בסך הכל אנו לומדים מהחיים, אני לא חושב שיש פה משהו לשקם עלייך לנתק איתו את הקשר. ואם הוא ירצה אותך באמת ובאהבה הוא יפנה וירדוף אחרייך, ואם זה יקרה אל לך לראות זה כנצחון, אלא מפה תנסי לשקם. ואם זה לא יקרה את פשוט פנויה, ומנוסה, ליצור קשר בריא יותר. וצריכה לשמוח יותר כי את יודעת שחבל על הזמן איתו

nell 2

New member
תלוי באיזה שלב של הזוגיות

ותלוי מה הגדרתו\תה האישית את המושג אהבה והתאהבות.

שחיף

New member
צער בעלי חיים

האימרה אוהב אך לא מאוהב משמעותה בעיניי היא" אני אוהב אותך כאח או אחות אך אין לי משיכה פיזית מלאת תאווה אלייך" לכן עדיף לנתק קשר ולמצוא מישהו שיאהב אותך עד הסוף כולל משיכה מינית מטורפת וחשיבה עלייך בכל דקה שהוא לא איתך. להישאר איתך ברגש שיש לו אלייך כיום זה צער בעלי חיים, זה יתקע אותך ויקשור אותך אליו וימנע ממך למצוא אהבה יותר טובה ומתאימה ואת לא תקבלי מקשר זה משהו מלא ומשמעותי אלא משהו חלקי ורדוד כמו לצאת עם ידיד.

למעלה