שאלה

שאלה

אני רווק ללא עבר פלילי רוצה לעבוד חוקי בארצות הברית ,יתכן וכמה עסקים יש ישראלים לשעבר רוצים שאעבוד איתם,כרגע אני צריך לבחור בין מיאמי ללוס אנגלס

ב. האם עורך דין יכול לקצר לי את התהליך ?

אשמח להמלצות על עורכי דין טובים בתחום תודה לכם

Gidi Shemer

New member
אין לי המלצה לעורך דין

אבל אתה לא זה שמבקש ויזת עבודה אלא המעסיקים, אז אם עורך דין יעזור הרי שהם צריכים להיעזר באחד שכזה.
בכל מקרה, קח בחשבון שגם אם הם עומדים בקריטריונים וגם אם אתה עומד בהם, הרי עד אפריל, אם לא תוגש הבקשה שלהם, הנושא לא רלבנטי להשנה. באפריל מגישים את הבקשות ואם מתקבלים (וגם עולים בהגרלה) אז אפשר לעבוד רק מאוקטובר.

ממליץ לקרוא במאמרים שבראש הפורום על ויזות עבודה.

CAN111

New member
יש לך תואר אקדמאי ? מקצוע ?

אי אפשר לקבל ויזת עבודה לעבודה לא מקצועית, לפי מה ששאלת עד עכשיו אתה מחפש עבודה כזו, במכירות או משהו דומה, אי אפשר לקבל ויזה לעבודות כאלו.
ואם "המעסיק" יגיד לך להגיע לארצות הברית עם ויזת תייר והוא יארגן לך ויזה, תדע שהוא משקר.
ויזת עבודה אתה צריך לקבל בישראל ,בדרכון שלך ורק אז לטוס לארצות הברית.

AlicePJ

New member
ארה"ב לא מדינה שמעודדת הגירה

מאוד קשה לעבור לשם חוקית, ולפי מה שאתה מספר עכשיו וסיפרת בעבר, אני לא אופטימית לצערי.
מי שרוצה לשכור אותך בארה"ב צריך לפתוח את כל הניירות שלהם והספרים שלהם בפני רשויות ההגירה ולשלם לעו"ד על כל התהליך. לך אסור לשלם אגורה על כל התהליך. זה סיפור של כעשרת אלפים דולר. את הבקשות ניתן להגיש ב- 1 באפריל כל שנה, והמכסה מתמלאת תוך כמה ימים, וגם בין אלו שמספיקים להגיש בכמה ימים האפשריים, עורכים הגרלה, כשבשנים האחרונות התקבלו רק שליש מהבקשות. כלומר יש לך פחות מחודש, וזה פשוט לא הגיוני שזה יקרה. תצטרכו לחכות עד ה- 1 באפריל בשנה הבאה (אלא אם טראמפ יהיה הנשיא ויבטל את ויזות ה- h1b כמו שהבטיח. או ששינה את דעתו גם על זה? קשה לעקוב), וגם אז, אם תצליחו לעלות בהגרלה ולעבור את התהליך בהצלחה, תחילת העבודה תהיה באוקטובר של אותה שנה. כלומר אין שום תסריט שבו אתה עובר לארה"ב לעבוד לפני אוקטובר 2017.
כמובן שאתה חייב תואר ראשון לפחות או 12 שנות ניסיון בעבודה כדי לעמוד בדרישות הסף של קבלת הויזה, וצריכים להוכיח שאין אמריקאים שיכולים לבצע את אותה עבודה.
&nbsp
לבד אתה לא יכול לעבוד, התהליך קורה *רק* עם עורכי דין, והחברה צריכה לטפל בכל התהליך.

למעלה