מקרון...
כשבאתי לשם, באותו יום, היה מאוד מסובך, הייתי ניובי לגמרי. באתי משרת בלי סרביס. לא ידעתי כלום, אפילו אופ לא ידעתי לתת. בערוצי העזרה כמובן לא ענו לי. זאת, אגב, הייתה הפעם היחידה והאחרונה שביקשתי עזרה בערוצי עזרה... קיבלתי טראומה לכל החיים. הפעם הראשונה שהיה לי תאקל עם קובי היה כשנתתי למישהו את האיי פי כשהפעלתי עלי שרת HTTP. מיד קיבלתי אקיל על פירסום שרתים. אחרי זה(חודשיים בערך) קיבלתי אקיל מ- ^Cola כי הניק שלי היה דומה לניק של האופר מייק. אחרי זה(חודש-חודשיים) קיבלתי אקיל מ- ^Cola כי נתתי לו באן בערוץ שלי(אחרי שהוא בעט אותי בלי אופ) כעבור כמה חודשים קיבלתי אקיל כי אמרתי משהו שלא מצא חן בעיני קובי בפורומים של מקרון. כעבור חצי שנה קיבלתי אקיל כי הייתי אופר בשרת אחר(Serv). אחרי חצי שנה בלי מקרון חזרתי באישור של קובי, וקיבלתי אקיל מכיוון שקניתי שאלל. רק שתבינו - לא עשיתי שום דבר רע באף אחד מהאקילים האלה. תגידו לי... מה יש לאנשים לחפש שם? קחו את איציק, מנהל הפורום. עד כמה ששמעתי הוא קיבל אקיל ממקרון כי הוא פרש מהאופר שלו. רק שתבינו מי אלה מקרון, ופעם הבאה שתקראו להם מקצועיים... ד"א, אם אחד האופרים של מקרון קורא את זה: דפקתי אותכם...! לכו חפשו את היוזרים שעזבו אותכם ב- Bool, Serv, UnderLIFE, IvritNet, פיזרתי אותם בכל מקום!