שאלה....

שאלה....

הייתם יוצאים פגישה עם בחורה ששמעתם שיצאה בתור נערה גיל15 עם בנים והתחזקה הייתם מורידים תהצעה

קליט

New member
מסובך

מצד אחד יתכן שהכל שמועות, או שהיתה לה קשר קליל, או שהכל נכון אבל היא באמת חזרה למוטב . מצד שני יתכן שעד היום יש לה חבר סודי, והיא גם מכורה לריגושים . אם אתה בטוח שזה נחלת העבר והיא בחברה טובה (וסגורה) אז אין מקום כ"כ לחשוש, ובתנאי שהיא רצינית ואחראית, ובתנאי שאתה גבר שמסוגל להכיל אישה שכזאת . . . מסובך לדעת מה היה ומה קורה עכשיו . . .

בועz

New member
>>

זה שהיא יצאה בעבר עם בנים, זה אומר שהיא פושעת עכשיו?! ( בתקווה שהיא סרה מהדרך הרעה )

בעולם השידוכים

כן כן ... גם בעולם השידוכים החב"די עם כל הפתיחות שבנו הבחורים מונחים לא לנופף או לפתוח נושאים כאלה בשידוכים... ויודעת מה לדעתי זה חסר משמעות... גם בחור שהלך עד הסוף עם ( ויש רבים כאלה שאת לא חולמת שהם כך.... אני מדברת מידיעה ברורה ) המצב העכשוי שלו זה מה שמשנה. כי בנינו במהלך חיי הנישואים זה לא כזה משמעותי.

זה כן משמעותי!

בנדאם שהלך עד הסוף לפני חתונה..יכול לבגוד באישתו בכיף!בקיצער העולם הזה מפחיד אותי! אך אני בטוחה שה` יזמן לי שידוך שמתאים בדיוק לי! מה שנשאר זה להתפלל...שלא אפול לטיפוסים כאלה!

פחח סליחה?!!!

תסבירי בבקשה ממה מורכב ההיגיון העקום שאומר שמי שהלך עד הסוף לפני החתונה יבגוד באשתו חופשי???? איפה הקשר?

בועz

New member
לא בהכרח נכון

בנאדם שעשה טעות, מביא לו סטיגמה שהוא יבגוד בעתיד?! אני עשיתי טעיות בעבר, זה מביא לי רשות לבגוד?! לא... יש תשובה וחרטה לעתיד!!

ההרגל נעשה טבע...

וחומצזה שמי שהלך עד הסוף שיקבל בחורה כזו!כל אחד שיקח אחת לפי מעשיו!

שםאנילא

New member
כלומר את

תקבלי אחד שנוגע?! ומי שהולך עד הסוף יקבל אחת שהלכה עד הסוף?

שםאנילא

New member
אוקיי...תני לי רק לומר לך שיש לי חברים גם חיל

חילונים אם זה מעבודה או צבא שאני יודע שהם עשו הכול עם בנות וחלקם קבלו נשים שלא עשו מעשה לפני החתונה... הקב"ה מנהל חשבונות כאן ולפעמים זה לא בודאות אז יש לך עדיין סיכוי לחזור בתשובה אמיתית ובע"ה לקבל חסיד אמיתי...

למעלה