שאלה

The Cabana Boy

New member
שאלה

האם זה הוגן לשלם על האלבומים הבאים (בתקליט) 100 ש"ח אם הם במצב טוב ומה הערך של כל אחד באמת? The Modern Lovers - The Modern Lovers The Byrds - Younger Than Yesterday Quicksilver Messenger Service - Quicksilver Messenger Service Happy Trails United States Of America - United States Of America Country Joe & the Fish - Electric Music for the Mind and Body I-Feel-Like-I'm-Fixin'-to-Die The West Coast Pop Art Experimental Band - Part One Jimi Hendrix - Are You Experienced Axis: Bold as Love Electric Ladyland Neu! - Neu! Can - Monster Movie

modulo1000

New member
תהייה ספציפי לגבי ההוצאה

לגבי Electric Music for the Mind and Body הייתה הוצאה מחודשת לרגל RECORDS DAY בהוצאה מוגבלת תשתמש בשלושה אתרים ראשון שני שלישי

The Cabana Boy

New member
לא יודע

אני רוצה נטו את התקליט, כל עוד שומעים טוב זה מה שחשוב לי. אם מכרו את הגירסא הכי 'נחותה' ב-30 דולר, אז 100 שקל זו עסקה טובה. העניין הוא שאני פשוט רוצה את התקליטים, השאלה היא האם מנסים לעבוד עלי עם הסכום כזה על כל תקליט? כי לא זה נראה קצת מוגזם.

modulo1000

New member
100 ש"ח לתקליט חדש ראישיו זה מחיר סביר בארץ

בחול זה יכול להיות חצי מחיר - אתה יודע משלוח מעמ רווח לתקליט משומש אם הוא לא נדיר המחיר מוגזם זה לדוגמא בארהב 600 ש"ח כולל משלוח להביא את זה לישראל כולל משלוח ומעמ יעלה לך 800 ש"ח עדיין זול ממה שנמכר בארץ ואני לא מבין למה

ozitex

New member
זה כמו לשאול

האם כדאי לקנות מכונית ב-100K שקל? איזה מכונית? חדשה/ישנה/כמה שנים על הכביש/איזה מודל/יצרן וכו.. כשאתה אומר "מצב טוב" אני מניח שהמצב הוא "חדש" (MINT/SEALED) ואם זה המצב ומדובר בהוצאות לא מקוריות, המחיר נראה לי מעט מופקע.

למעלה