שאלה שאלה מאיפה אני יכול להשיג את הלוח הזמנים של קו 222?
S Shark Alarm New member 16/3/05 #2 כל שעה עגולה הוא יוצא ../images/Emo26.gif נכתב ע"י hai001: שאלה מאיפה אני יכול להשיג את הלוח הזמנים של קו 222? לחץ כדי להרחיב... כל שעה עגולה הוא יוצא לא זה הקו שעושה ת"א מרכז - נתב"ג
כל שעה עגולה הוא יוצא ../images/Emo26.gif נכתב ע"י hai001: שאלה מאיפה אני יכול להשיג את הלוח הזמנים של קו 222? לחץ כדי להרחיב... כל שעה עגולה הוא יוצא לא זה הקו שעושה ת"א מרכז - נתב"ג
H hai001 New member 16/3/05 #3 הוא היה פעם של אגד ועבר נכתב ע"י Shark Alarm: כל שעה עגולה הוא יוצא לא זה הקו שעושה ת"א מרכז - נתב"ג לחץ כדי להרחיב... הוא היה פעם של אגד ועבר לחברה זק דלודי
הוא היה פעם של אגד ועבר נכתב ע"י Shark Alarm: כל שעה עגולה הוא יוצא לא זה הקו שעושה ת"א מרכז - נתב"ג לחץ כדי להרחיב... הוא היה פעם של אגד ועבר לחברה זק דלודי
א אוהד11 New member 16/3/05 #4 באתר של נתב"ג אפשר למצוא את הלו"ז נכתב ע"י Shark Alarm: כל שעה עגולה הוא יוצא לא זה הקו שעושה ת"א מרכז - נתב"ג לחץ כדי להרחיב... באתר של נתב"ג אפשר למצוא את הלו"ז
באתר של נתב"ג אפשר למצוא את הלו"ז נכתב ע"י Shark Alarm: כל שעה עגולה הוא יוצא לא זה הקו שעושה ת"א מרכז - נתב"ג לחץ כדי להרחיב... באתר של נתב"ג אפשר למצוא את הלו"ז