שאלה.. :]

שאלה.. :]

מה הדבר הכי משוגע\מוזר שעשית שקשור לאחים ג'ונאס? סתם מתוך התעניינות.. D:

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifיש לי שאלה ../images/Emo9.gif

למה לכל דבר פה אתן פותחות הודעה חדשה? למה שלא תנצלשו במקום אחד ואז יהיה פה יותר סדר?
ולשאלה שלך .. לא נראלי שעשיתי משהו משוגע בשבילם XD כי אין לי איך , אפעם לא ראיתי אותםXDD

..

זה מפריע? פשוט זה נושאים שונים.. אז אני למשל פותחת הודעה חדשה כי זה יהיה מוזר עם אני אכתוב הודעה לא קשורה לנושא :S

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifחחחח את לא צריכה להצטער ..:)

שלא יחשבו שעוד באתי להשתלט פה על הפורום .. זאת לא הכוונה שלי , פשוט רק רציתי להגיד לכן דרך שיהיה פה טיפה יותר מסודר :) כי בדרך כלל שיש הרבה אנשים בפורום ( מה שלא קורה פה ,וחבל. ) זה גורם לבלאגן ועושה את הפורום איטי \: אבל איך שנוח לכן , לי זה לא מפריע .. D: זה יותר יפריע שיהיה פה הרבה אנשים , וכל שניה מישהו אחר יפתח הודעה חדשה... בכל מיק , לא חשבתן לעשות משהו כדיי לפרסם את הפורום ? =]

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifלכתוב משהו מאגניייב ,להזמין אנשים לפורום

ולשלוח את זה בכל מיני פורומים שונים.. D: ( מה שצריך להיות כתוב בפרסום , קצת על גונאס .. שיר או שתיים וכמובן את כתובת הפורום ) אבל תכלס אנשים לא יבואו לפה , אין הרבה מה לעשות פה.. אז הרוב אולי סתם יכנסו לפה וישר יצאו.. אני חושבת שכדאי להתחיל לפתוח משחקים ופינות על גונאס..D: אין לי בעיה לפתוח משחק או שתיים.. אבל אני לא יכולה לפתוח הכול , צריך שיתוף פעולה

למעלה