שאלה

madi99

New member
שאלה

קודם כל - אני רוצה להודות לחברות הפורום על התמיכה והתשובות המהירות. וכל הכבוד לנטע שמצליחה גם לצבוע את הבית , גם לנקות אותו וגם לענות בפורום בצורה כ"כ סבלנית התבקשתי להכין עוגה מצופה בבצק סוכר. הבקשה הייתה בנוגע לעוגה עצמה ולא לעיצוב (שאותו בחרתי בעצמי - אני עושה לה עוגה שהיא בעצם מגש של סושי - היא מתה על סושי) היא ביקשה עוגה שתהיה שוקולד וחלבה. חשבתי לעשות עוגת שיש ולהוסיף ללבן שערות חלבה. מה דעתכן? יש למישהי רעיון אחר? כמה חלבה כדאי להוסיף? תודה, אודליה
 

net the jet

New member
לא ניסיתי להוסיף לעוגה חלבה ( רק לשמרים

כמילוי ) אבל בטוחה שאפשר. מה שכן- הייתי הולכת על המתכון של עוגת השמנת\קינמון , ( יש בפורום השני במאמרים ) ובמקום קינמון וסוכר חום שמה על חצי בלילה שכבה יפה של ריפוד של השערות חלבה ואז את שאר הבלילה.. צריך לצאת משהו משהו. לגבי ההספקים שלי- את לא מאמינה מה עוד הספקתי אתמול
.. אבל שמת לב לניק ? זו קצת מחלה המהירות שלי...
אם לא תמצאי את המתכון- תני קריאה
 

madi99

New member
יש דרך להפוך את זה לעוגת שוקולד?

אולי להחליף 2 כפות קמח בקקאו? תודה רבה
 

net the jet

New member
לא מסתדר לי שוקולד עם החלבה, אבל את בהחלט

יכולה להוסיף לבלילה 3-4 כפות קקאו ולהפחית את הכמות הזו ( 3-4 ) מהקמח. אבל לדעתי הטעם החזק יותר של חלבה יתקבל ללא שוקולד.
 
למעלה