שאלה....

שאלה....

זה מצחיק להגיד אבל אני בסביבות ה 83 קילו (פלוס מינוס- אורית ראתה אותי היא יודעת..) ויש לי עוד 20 להוריד.. אבל אני לא שמנה.. אני מלאה פלוס... איך יודעים מה מורידים ומה לא???? איך יודעים על מה לעבוד? לצערי.. אין לי כסף למאמן אישי כרגע (הלוואי עלי מאמן אישי צמוד
כי הם לוקחים מלא כסף.. באסה..) אז איך אני ידע????

טושית18

New member
מה מורידים ומה לא? מבחינת מה?

אם מבחינת תזונה מורידים כל הממתקים!

חן M

New member
מיכל למה את חושבת שאנחנו לוקחים מלא כסף ?

זה לא כ"כ נכון . איך יודעים מה מורידים ומה לא ??? תשובה : את יכולה לדעת מהיכן היית רוצה לרדת/להצר היקפים אך גופנו לא יכול להוריד את השומן ממקום נקודתי וזה נעשה בכלליות מכל הגוף ללא אפשרות של בחירה שלנו . איך יודעים על מה לעבוד ?? לשם כך מתייעצים עם אנשי מקצוע , התייעצות טלפונית אינה עולה כסף (למרות שיש כאלו שגובים על זה ... אני לא :) ) ואימונים אישיים או ליווי מקצועי לא בהכרח עולה הרבה . בכל אופן אם תרצי להתייעץ אשמח לעזור .

טושית18

New member
אתה מאמן כושר?! אולי תיתן טיפים?

איך להפיק כמה שיותר שריפת שומן וחיטוב מקסימלי באימון אחד בחדר כושר/בריכה

חן M

New member
העיניין פה שאין נוסחת קסמים "ששורפת שומנים"

כל העניין זה התמדה ושילוב של תזונה נכונה + פעילות בעלת הוצאה אנרגטית גבוהה (פעילות אירובית כגון: הליכה,ריצה,אופניים,שחייה וכו' .. ) + תרגילי התנגדות שונים כנגד מכשירים ומשקולות בחד"כ (מומלץ בפיקוח של תכנית ממדריך מוסמך ) . אין צורך להפציץ את החדר כושר במשך כמה חודשים בכדי לקבל תוצאות ואחר כך לעזוב הכל וליצור מצב של ON/OFF . אני ממליץ לך להגדיר לך יעד ריאלי של מס' אימונים בשבוע בו תוכלי לעמוד ולהתמיד במשך כל חייך ... בדרך כלל 2-3 אימונים בשבוע זה די והותר וכשתתמידי בזה לאורך זמן את תראי את התוצאות מגיעות מאליהם .

טושית18

New member
האמת שאני פוקדת את חדר הכושר כל הזמן

לא בהפצצה. בדרך כלל אימונים יפים של מעל שעה לפחות לאחד. משתדלת שזה יהיה מינימום 3 פעמים בשבוע אבל לרוב מגיעה יותר. השאלה היא אם יש לך איזה טיפים לזמן האימון לפני האימון אחרי האימון כדי להפיק את המירב מאותו אימון. תודה:)

חן M

New member
לא משהו ייחודי אבל

תתחילי לאחר החימום הקל דווקא עם תרגילי ההתנגדות ואז לאחר מכן תיגשי לאירובי . ותדאגי לשנות שיטות אימון לפחות פעם בחודשיים ולכן מומלץ שתיגשי למדריך במשמרת שיעזור לך .

טושית18

New member
אני באמת צריכה לגשת לשנות תכנית אימון

התכנית הקודמת, איך אומרים, קצת "קטנה" עלי כבר...:)

חן M

New member
אשמח אם תפרטי בפרטי פרטים מה היתה התכנית שלך

כולל תרגילים,סטים,מס' חזרות זמני מנוחה פעילות אירובית ... מס' אימונים בשבוע וסדר האימון .

היי חן M

כייף לדעת שיש לנו כאן מאמנ/ת שנותנים יד ומוכנים לתת הכוונה. הישארי איתנו ... את נכס לפורום אני בטוחה.

לימורי מה שלומך יקירתי???

ספרי לנו קצת איך הולך לך? מה את עושה בימים אלה? האם גם את מרגישה ככה ריקנות שנגמר לרדת בגדול? האם את ממשיכה לרדת במשקל? בכל אופן תדעי לך שאני מתגעגעת שולחת לך חיבוק גדול אורית

לימור777

New member
אוריתו'ש בובה

בנתיים מחפשת עבודה....אולי אני אחזור למשטרה לא יודעת.... ממשיכה כרגיל עם האוכל...והספורט.....נגמר החדר כושר אז בנתים מתאמנת לבד.... ואת האמת לא נשקלתי כבר הרבה זמן......אולי יום שישי נתראה בוינגייט בעזרת ה' ממי...... מתגעגעת גם ממי שלי.....ושולחת מיליון חיבוקים ונשיקות

למעלה