שאלה...?

LiRi LoVe YaRiN

New member
שאלה...?../images/Emo53.gif

תראו ב11.12 לי ולחבר שלי בלי עין הרע בעזרת השם טפו טפו טפו יש שנתיים וחצי אנחנו בני 16ו-17...וכשבועיים לאחר מכן אנחנו חוגגים ת'יום הולדת שלו ב1.1 וזה יום הולדת שלישית יחד ורצתי ילעשות משו מיוחד...אין לי תקציב לקנות גם מתנה ליומלדת וגם לשנתיים וחצי אני חושבת שיומלדת זה פעם אחת וזה חשוב ורציתי להשקיע בה...מה לעשות?

מה את עושה ערה בשעה כזו../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

[אני לא שונה ממך.. מסתבר] באיזה כיוון חשבת
משהו יצירתי או קנוי..

מה דעתך על מצגת עם תמונות../images/Emo35.gif

או אלבום מעוצב.. בעצם זה לשנה וחצי, לא
זה לא כמו שנה עגולה אפשר להכין משהו מהלב ולהשקיע ליומולדת.. מה דעתך

LiRi LoVe YaRiN

New member
אמממ זהו ש...

מצגת כבר עשיתי והאמתי שאין לי כוח עכשיו להתרוצץ בשביל האלבון כי חשוב לי יותר להשקיע ביומולדת... זהו חשבתי על כיוון של מתנה שאני יכין או משו וביומולדת להשקיע כי התקציב שלי ליומולדת זה בערך 250

LiRi LoVe YaRiN

New member
אמממ

חשבתי על זה פעם אבל א.זה מגיל 18 ציינתי אנחנו בני 16 17 וחוץ מזה שהתכוונתי שיש לי רק 250-300 ש"ח ליומולדת וולשנתים וחצי אין לי וכבר תיחננתי מה לקנות אז אני לא רוצה לקנות לשנתיים וחצי משו אלא להכין ואםלקנות אז משו קטן או להביא רק מתנת יום הולדת ולחבר את זה עם השנתייים וחצי לא יודעת

LiRi LoVe YaRiN

New member
אממ

אני חייבת עזרההההה יש לך עוד רעיון מה אני יכולה להכין?משהו סימלי וחמוד

חושבת, חושבת.. ../images/Emo12.gif

(זו אני עם הגלגלים העובדים
) אממ... בואי נחשוב... משהו לשנתיים וחצי...
אולי פשוט תכתבי לו ברכה מרגשת, אישית ותגישי לו אותה בצורה מיוחדת? (בבקבוק, במקום מפתיע, קשורה לבלון, קשורה לורד...)
אולי תכיני לו קופונים רומנטיים/שימושיים?
אולי תכיני ארוחה ותסדרי נרות/קטורת/מוזיקה ככה שיהיה רומנטי ואישי?
אולי תפתיעי אותו ב"ערב פינוק" שבו תעשי את כל מה שהוא אוהב? תלבשי דברים שאת יודעת שהוא אוהב, תעשי לו מסאז' כיפי, אמבטיה (זוגית?) עם קצף, ארוחה, נרות בחדר השינה...
מה אומרת? משהו נראה לך, או שאני בכלל לא בכיוון?

LiRi LoVe YaRiN

New member
אולי פשוט

אני יעשה לו ברכה מושקעת עם שוקולדים כי הוא אוב ואני יעשה ברכה בבקבוק איפה אפששר למצוא בקבוק מיוחד? ולכתוב לו שתמתנה הטובה תגיע ביומולדת

למעלה