שאלה!

• פותח הנושא Scaly
  • פורסם בתאריך

Scaly

New member
שאלה!../images/Emo32.gif

בטוח יש מחר שביתה??? כי אני חייב לדעת.. אני שואל אותכם כי זה הפורום הכי חי... תודה לכל מי שעונה וחג שמייח

../images/Emo93.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Chandler Rulz

New member
ז'-י"ב יש שביתה!!

ביסודי לא יחולקו תעודות שליש, מה שלא מאפשר לכמה תלמידים להרשם לתיכונים ולחט"ב... עוד
לא קשור: ציטוט השבוע: "...שלושת האל"פים: האלימות, האהבה והסמים" (גיא פינס על סרט חדש..)

Scaly

New member
אל תפחידו אותי!.....

יש או אין??? זה חשוב לי לאללה.. יש לי מחר מבחן ואם אין שביתה הוא מתקיים.. בבקשה החלטה מוצקה!....

Scaly

New member
אבל שים לב...

מלכתחילה היה רשום שההורים שובתים..ולא המורים.. אז המורים באים..אנחנו לא...

LadySpeedStick

New member
ז עד י"ב יש שביתה

השביתה היא של ההורים ולא של המורים ככה שהמורים באים ללמד רגיל השביתה היא של התלמידים והם אלו שלא יגיעו[ אז יש שביתה

Scaly

New member
אבל.....

אין לי מבחן מתוכנת או בגרות..לכן אני לא מחוייב לעשות אותו...

ohadz

New member
מה שלא יהיה, שיהיה בהצלחה../images/Emo72.gif

לילה טוב פורום.

Drorrrrrr

New member
השביתה היא של התלמידים

התלמידים מחליטים אם לבוא או לא לכן אף אחד לא חייב לעשות שום דבר

Scaly

New member
לסדר את הבילבול בקשר לשביתה..

יש שביתה של מועצת ההורים הארצית ושל מועצת התלמידים הראשית.. המורים באים..אבל לא מחייבים כלום.... רק בגרויות ומתכונות נערכות ולכן לזה חובה להגיע אף אחד לא יכריח אותכם להגיע מחר...ויותר מזה.. לא ירשמו חיסורים וכדומה..הם לא יעשו לכם כלום.. מה שאומר שיש שביתה..והמורים לא יצליחו להרוס את החופשה חופשת פסח שמחה!

למעלה