שאלה: תואר ראשון במנהל עסקים...

שאלה: תואר ראשון במנהל עסקים...

עם התמחות במשפטים ותואר ראשון במנהל עסקים ומשפטים מה ההבדל ואיפה מצויים החוגים האלה?

את השילוב של תואר ראשון במנהל עסקים ומשפטים

ניתן ללמוד במקומות רבים (אוניברסיטאות ומכללות). לגבי תואר ראשון במנהל עסקים עם התמחות במשפטים אני מניח שכוונתך היא לפרסום של המכללה האקדמית למשפטים (ברמת גן). כדאי לשים לב לעובדה שתואר זה לא יאפשר לך להיות עורך דין.

אני לא רוצה להיות עורך דין

אני רק רוצה שיהיה לי קצת ניסיון בתחום המשפטי....ומה ההבדל אם עושים תואר כפול במשפטים ובמנהל עסקים מה זה מאפשר שתואר במנהל עסקים עם התמחות במשפטים לא מאפשר?

בהמשך לשאלה שלי יש לי עוד שאלה שמעניינת אותי

האם קיים דבר כזה מסלול משולב דו-חוגי כאילו של מדעי המחשב עם מנהל עסקים בהתמחות במשפטים??.....ואם אין דבר כזה האם יש אפשרות ללמוד את שני התארים במקביל בלי מסלול משולב עצמאית כאילו, האם זה מתאפשר ללמוד במקביל את שני התארים האלה באיזשהו אוניברסיטה בארץ?

Kiru

New member
מנע"ס בהתמחות משפטים

היא תוכנית חדשה של המכללה האקדמית למשפטים. אין שם מדמ"ח כך שאין אפשרות לעשות את השילוב שאתה רוצה. במה אתה רוצה לעבוד שאתה צריך שילוב כזה?

B L I M P

New member
כמה דברים

מקווה שלא יתנפלו עלי... מנע"ס עם התמחות במשפטים נשמע בעיני כמו התואר הכי מונפץ בעולם. זה כמו להגיד מנע"ס עם התמחות בסינית - וואט דה פאק? השילוב הזה זה משהו שהמציאה המכללה האקדמית למשפטים כדי למשוך את אותו קהל שיודע שזה שילוב מאוד פופולרי באוניבסיטאות (שהציוני קבלה אליו, במיוחד בעברית, הם אסטרונומיים) ובמכללות הלא מתוקצבות (שהן, כמתבקש, יקרות בטירוף וגם להן כבר עלו ספי הקבלה) והחליט להעניק אותו, עם טוויסט, לחבר'ה שלא עומדים בתנאי קבלה ו/או בתשלום (לא יודעת אם האקדמית מתוקצבת או לא..). בכל אופן, מנע"ס בהתמחות במשפטים באקדמית תשים אותך מאחורי כל בוגר אחר בערך - אתה לא עורך דין ולא יכול להיות, למדת במכללה חסרת שם לחלוטין ועוד למדת תואר מונפץ למדי.. ולגבי השילוב בין מנע"ס והתמחות במשפטים ומדמ"ח - לדעתי זה פשוט לא אפשרי מבחינת הזמן. מנע"ס ומשפטים זה תואר עמוס בטירוף כלשעצמו וגם מדמ"ח זה תואר לא קל בכלל (בלשון המעטה). עצה שלי אליך - אם אתה מתקבל, לך ללמוד מנע"ס ו/או משפטים באוניברסיטה. אם לא, לך למכללה למנהל/בינחומי (שיותר נחשבות בתחום) ואם מעניין אותך מחשבים, לך ללמוד מחשבים. וכמו שאמרו חכמינו "תפסת מרובה, לא תפסת".

מנהל עסקים בהתמחות משפטים לא קיים

באוניברסיטאות??.....שוב אני לא רוצה להיות עורך דין אני רוצה מנע"ס והנגיעה החלקית הזאת במשפטים בתוך המנע"ס נשמע לי מאוד מעניין...

B L I M P

New member
מה פתאום?

אמרתי לך, זה מקצוע זה שהונפץ ע"י המכללה.. באוניברסיטאות אתה יכול ללמוד משפטים ומנע"ס בשילוב אבל תדרש (בערברית לפחות) לתנאי קבלה גבוהים במיוחד ולציונים גבוהים כדי להשאר.. ככה שברור לך למה המכללה המציאה אתזה.. אתה יכול ללמוד משפטים גם באוניברסיטה ולא להיות עורך דין - אל תעשה סטאז' ואל תגש למבחני לשכה ולא תהיה עורך דין..

למעלה