שאלה - תגידו לי אחת ולתמיד:

Anna 1987

New member
שאלה - תגידו לי אחת ולתמיד:

האם סקס מרזה? ואם כן - מה מרזה, האקט עצמו או האורגזמה? תודה, לילה טוף :)

Benightedxx

New member
שניהם מרזים

כי בסקס זזים הרבה ומתאמצים, זה כמו לעשות ספורט (רק יותר כיף) ואורגמה לא יודע בדיוק איך או למה, אבל זה מרזה (250 קלוריות או משהו כזה אני חושב, אולי בכלל 600.. לא זוכר כמה)

Anna 1987

New member
היי! D=

שווה, הא? בהחלט נותן מוטיבציה...
מאיפה הנתונים על הקלוריות שנשרפות? זתומרת - אתה יודע בטוח, או מנחש?

Benightedxx

New member
בבקשה מאמי..

http://www.nrg.co.il/online/36/ART/928/528.html וגם עכשיו קראתי (זה משהו שלימור בלוקמן אמרה איפשהו) שאורגזמה של נקודת הג'י = 600 קלוריות תאמיני לי, אם כל הבנות בעולם היו יודעות את זה, דיאטה הייתה דבר שכל אחד צריך לעבור פעם בחיים

Anna 1987

New member
לימור?.. אה...

זה מצלצל לי בצורה מוכרת לכיוונו של בןדובר. אז... לא הייתי סומכת על משהו שאדם וירטואלי פיקטיבי אמר על סקס :) אני מחפשת מקורות יותר מוסמכים... (כה, אפשר ככה לצחוק על אנורקסיות... ופריג'יות
)

Benightedxx

New member
חחח פגעת בול!

זה לקוח מהבלוג של בןדובר :) אבל הוא באמת דיבר איתה והיא באמת אמרה את זה (לפחות זה מה שכתוב שם, וכנראה שגם במאמר שהוא פירסם באיזה עיתון). לימור בלוקמן אם את לא יודעת היא סקסולוגית מוסמכת (עם אחלה ציצי)

Benightedxx

New member
זה היה בצחוק...

למרות שעדיין יהיה מצחיק אם יהיה לו טור קבוע שם

TheBeast

New member
או בכל מקום אחר...

יש לו, לבנאדם, כמה יציאות מאוד טובות על שובניסטיות וכאלה. מעבר לזה הכתיבה שלו נורא זורמת וממש כיף לקרוא אותו

טעות

אי אפשר לצחוק על אנורקסיו. זה לא מוסרי כלל וכלל! [איפה ויקיעל שתסכים איתי?]

Anna 1987

New member
ברור שלא..

הפרעות אכילה זה לא נושא מצחיק בכלל. אבל פילוסוף יווני אחד אמר ש"קומדיה היא טרגדיה שצופים בה מרחוק". אז זה לא שאני אלך לצחוק למתוסבכת אחת בפרצוף (ולו רק כי כולנו מתובסכים כך או אחרת...), אבל אני כן לא אקח את זה בצורה כבדה מדי.
יום טוף...

ToryMaster

New member
אז עצה קטנה

אם את לא רוצה לצחוק על זה למישהי בפרצוף, אל תצחקי על זה בפורום שמנוהל ע"י מופרעת אכילה ומאוכלס במספר גולשות מופרעו תאכילה
. רק לרקורד, אני עצמי צוחקת על זה לפעמים.

את צוחקת לפעמים? ../images/Emo6.gif

סתם סתם
בחיים לא ראיתי אותך צוחקת על זה. להיפך. וההיפך הגמור....

Anna 1987

New member
ווהאו, חכי רגע!

אני... חושבת שאני מכירה אותך. D= (את מכירה אנשים מכפ"ס?)

למעלה