שאלה שנוגע למשלוח מנות טבעוני...

S H I L G I

New member
שאלה שנוגע למשלוח מנות טבעוני...

בגלל שכנראה אני באה למפגש אני צריכה הרי להכין משלוח מנות טבעוני.. אין לי מושג איך לבשל משהו הדברים היחידים שאני אוכל לעשות זה לקנות למשל חטיפים וממתקים טבעונים. איזה ממתקים וחטיפים הם טבעונים למהדרין? טיינקס

הומממ...

במבה ביסלי שוקולד מריר פרווה (צריך לשים לב, יש כמה שהם חלביים) טורטית טוב טעם אפרופו מסטיקים שהם לא של חברות בת של פרוטקט&גמבל

דנההההה

New member
חטיפימ

להלן רשימת חטיפימ שאין בהמ מוצרימ מהחי: במבה ביסלי בייגלה טוב טעמ טורטית חטיפ קוקוס (ורוד) בננות מצופות שוקולד (בונבוניירה) שומשומית חלבה מאפימ של "שחר המתוקה" (קרואסונימ, כרוכיות...) ופלימ לימון, ופלימ חלבה (יתכן שגמ השוקולד, אינני יודעת) ומגוון עוגיות...(צריכ להסתכל על האריזה) כמובן שיש גמ חטיפימ טבעיימ שונימ אבל המ יקרימ יותר וגמ בהמ אינני מתמצאת (רק ששימי לב שממתקי חרובימ שונימ מכילימ חלב!)

TheFinalCow

New member
תשובה והערה...

דבר ראשון - 40% מהמניות של אוסם מוחזקות ע"י חברת נסטלה (כמעט בטוחה שנסטלה) שהיא של פרוקטר&גמבל. לכן יש אנשים שמחרימים את אסם. אני אישית לא מחרימה אותם כי אני רואה בחרם הזה חסר תועלת. אסם לא יודעת שמחרימים אותה, ובטח לא למה. ככה שלדעתי זה לא ממש משנה משהו. ובנוגע לחטיפים: ציינת את הקוקוסים הוורודים - הם מכילים צבעי מאכל ככה שזה ממש לא בריא ויש צבעי מאכל אדומים שעשויים מחרקים. ככה שזה לא ממש מומלץ לטבעונים. (הייתי מוסיפה לך רשימה של חומרים מהחי אבל אני לא כותבת מהבית).

וגם

זו לא אשמת אוסם שנסטלה (כן, אלו נסטלה..). העיקר שאוסם לא מתעללים (בחיות ובבני אדם..)

Neta558

New member
חטיפים טבעונים

במבה ביסלי בייגלה אפרופו פופקורן ממותק (הוא לא חלבי ולא עם דבש אמיתי) חלק מטעמי הצ'יטוס (אפשר לבדוק לפי הכשרות) צ'יפס (לא פרינגלס, שלפעמים חלבים ומיוצרים ע"י P&G) פיצוחים שונים רוב סוגי הופלים (המצופים בדר"כ חלבים, וגם החלבה) טורטית, טוב טעם, מצופים כשרים אחרים (כל מיני סוגים הזויים שבדר"כ באים בחבילות של 40 יחידות). ממתקי סומסום\בוטנים (לבדוק שאין דבש). כמעט כל סוגי העוגיות מסטיקים וסוכריות (לבדוק שאין ג'לטין)

למעלה