שאלה שמטרידה אותי מאד.(אולי דיון.)

שאלה שמטרידה אותי מאד.(אולי דיון.)

מצטערת,זה יום כזה שאני מנסה לעשות בו סדר עם עצמי. אני יודעת שלתקיפה מינית יש השפעה על הזהות המינית (הומו,לסבית) האם גם הפרעת אכילה משפיעה על זה?

Bells For Her

New member
אממ...

האמת, שאין שום הוכחות שהן שתקיפות מיניות משפיעות על הזהות המינית. עשו מחקרים, ולא מצאו קשר עד עכשיו.

אני אישית

אחרי פעמיים אונס לא מסוגלת שגבר יגע בי,אבל בתקופה האחרונה יש לי תהיות בקשר לעצמי כי יש לי בעיה רצינית עם הגוף והמשקל(למי מפה אין?)ואם אני פוגשת ידיד אני לא נותנת לו לגעת בי.לא בגלל האונס אבל עם זו חברה זה מרגיש לי בטוח כזה. אז סתם שאלתי...

גילי 69

New member
אממ...

אולי זו רק אני, אבל זה הגיוני שלא תרצי שכל ידיד ייגע בך, לא? מצד שני, חברות הן לרוב חמימות ומחבקות יותר. השאלה היא אם יש משיכה, לא אם יש מגע. אולי אני חושבת בכיוון שגוי, תקני אותי אם אני טועה.

את?טועה?

מאה אחוז צודקת! פשוט זה מחשבות שעברו לי בראש ומישהי פעם אמרה שלא נמשכים למין של הבן אדם(זכר או נקבה)אלא לבן אדם עצמו...

Bells For Her

New member
לא נראה לי שיש קשר לנטייה מינית

כשמדובר בנטייה מינית, לא מדובר בנוחות. מדובר במשיכה. זה לא שאת נמשכת מינית לחברותייך, את פשוט מרגישה איתן נוח יותר. יש לך סלידה מגברים בתוצאה מטראומה, אך זה לא גרם להרגיש משיכה מינית לנשים. זה לא הפך אותך ללסבית/בי-סקסואלית/הגדרה אחרת משלל ההגדרות האפשריות. זה הגיוני שאת לא רוצה שגברים יגעו בך. אבל זה לא גרם לנטייה המינית שלך להשתנות. ואופטי', יקירתי - כולי תקווה שזה ישתנה. שתתני לגברים להתקרב.

כבר לא מאמינה שזה יקרה.

חוץ מזה שאני כבר די מאוהבת.יש כבר אהבה...הזהות שלו/ה חסויה כרגע. (וואו,מרגישה מהשב"כ,איזה כיף.)

אני אישית

אחרי פעמיים אונס לא מסוגלת שגבר יגע בי,אבל בתקופה האחרונה יש לי תהיות בקשר לעצמי כי יש לי בעיה רצינית עם הגוף והמשקל(למי מפה אין?)ואם אני פוגשת ידיד אני לא נותנת לו לגעת בי.לא בגלל האונס אבל עם זו חברה זה מרגיש לי בטוח כזה. אז סתם שאלתי...

למעלה