שאלה שמאוד חשובה לי!!!

שאלה שמאוד חשובה לי!!!

מה דעתכם על הרקדנית הבאה? ומה אתם חושבים לגבי המשקל והריקוד. גם אני "גדולת מימדים" , והשאלה היא האם הגודל קובע??

עדי יקרה...../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני חושבת שככול שיש יותר מה להזיז- יותר טוב..
אם את אוהבת לרקוד זה לא משנה אם את מלאה או רזה העיקר שתרגישי טוב עם עצמך...
מה גם שבשיעור טוב את יכולה (אם את רוצה) לשרוף המון קלוריות...
לדעתי כל אישה ולא משנה מה מבנה גופה, או גילה, אם היא אוהבת לרקוד וזה עושה לה טוב בנשמה- שלא תפסיק לעולם!!
וממני אלייך- אל תפסיקי לרקוד לעולם..
לגבי האישה בקליפ- ראיתי קצת כי התמונה כל הזמן מפסיקה לי- לא יודעת למה אבל נראה לי שהיא יודעת לזוז...- לא? והכי חשוב היא עושה זאת בביטחון ובכיף
העיקר ההנאה לגוף ולנשמה... יפית

ליילה 1

New member
לעדי../images/Emo24.gif

קודם כל רציתי לאמר לך מתוך הכרותי אותך, שאת רוקדת נפלא למרות היותך "אישה גדולה" אז מה?עובדה ,יש לך את זה ובגדול. . וכך גם הרקדנית שצרפת לקישור , נעה בחן רב, קשובה לקצב ורוקדת בקלילות מדהימה ללא קשר לממדי גופה. לגבי הלבוש האם לחשוף יותר או פחות זה נתון לשיקולה האישי של הרקדנית ולבטחונה העצמי, אם מרגישים בנוח אז אדרבא , ואם לא אז מכסים טפחיים ומגלים טפח
יום טוב לך יקירתי

שושה10

New member
ממליצה לך בחום ללכת ללילך רובין

אני בעצמי ראיתי את המופע שלהם בתחרות היופי לנשים מלאות בבאר שבע וזה היה נראה מדהים ומעורר הערצה. צריך לדעת איך להופיע ומה ללבוש ....ועוד כמה דברים שאני בטוחה שהיא יודעת טוב ממני להסביר. הלהקה שלה נקראת לרקוד בגדול וזה תפור עליך ולמידותייך

תודה שושה. אבל ...

מכירה את ליליך רובין. ושמעתי וקראתי בפורום שהפרוייקט שלה ל "לרקוד בגדול" היה מעין תרמית שגזלה המון המון כסף מתלמידותיה לחינם.

חייכתי כל הזמן למראה הרקדנית

חייכתי בהנאה משום שבתוך שתי שניות בכלל לא שמתי לב אם היא שמנה, רזה, גבוהה, נמוכה מכיוון שהיא רקדה בקלילות, בחן ואפשר לראות שהיא תלמידה טובה ומשקיענית. הכוריאוגרפיה היתה מעניינת ובכלל היה לי מאוד נעים לראות אותה. ראיתי רקדניות בטן שהן רזות, חתיכות, מדהימות חלקן רקדו מדהים וחלקן זוועה, חלקן בינוני ככה שזה בכלל לא חשוב. מה שחשוב זה דברים שהם מהותיים לריקוד: הבנת המוסיקה ושילובה בצורה נכונה בריקוד חן, מימיקת פנים, החזקת הגוף הנשמה, הלב, האור שקורן החוצה קסם אישי, אישיות מעניינת והכי חשוב זה מה שאנחנו מרגישים כשאנחנו צופים ברקדנית, האם היא עושה לנו טוב בנשמה או שאנחנו מסתכלים בשעון ומפהקים. אז יאללה - לרקוד בכלל, רציתי להגיד לך עדי שאת הפכת רוח חיים בפורום הזה אם כל השאלות שלך וקטעי הוידאו שאת מביאה. חן חן בברכה תמרה

dvd2000

New member
מסכים לכל מילה../images/Emo45.gif

אני מאוד אהבתי את הרקדנית הזאת ואיזה חן היה לה ואיזו קופצניות חחחחחחחחחחחחחח אבל אני לא אוהב לראות בטן חשופה , אני מאוד אהבתי גם את הקטע השני עם הבטן ארוזה ואני חושב שזה ארוז זה דווקא ניראה יותר מחוטב .

n o a b i

New member
לדעתי הוא קובע, אבל אני לא יודעת מה ולמי...

ברור שהיא רקדנית מוכשרת וחיננית, אבל בעיני היא שמנה באופן לא נעים, והתנועות שלה קצת כבדות ומגושמות רק בגלל המשקל. אבל ביקורת שכזו הייתי יכולה להעביר בכיף ובטבעיות גם על רקדניות רזות ולא מוכשרות. תשאלי למה. או! בגלל שלהעביר ביקורת זה הדבר שבא לי הכי בקלות. האם את חושבת שלאישה החביבה הזאת מזיז מה חושבת עליה איזה נועבי ישראלית מסובכת עם עצמה שיושבת מול המחשב ומקשקשת? היא מופיעה, היא מגשימה את עצמה, היא אוהבת לרקוד והיא מוציאה את האהבה הזאת החוצה בצורה מאוד משכנעת שאני לא יכולה להתכחש לה, ואפילו יכולה להעריץ ולהתקנא בה. את צריכה ללכת עם האמת שלך ולא עם מה שאנשים אלה או אחרים יחשבו עליך. תמשיכי לרקוד ולהנות, ותעיזי להיראות אם זה מה שהקול הפנימי שלך לוחש לך.

ganitn

New member
זהו כנראה שהגיע הזמן...

אחרי שבועיים של קריאה מתמדת בפורום עלה משהו שבער בעצמותיי!!! עדי , תגידי השתחרר לך בורג בראש?! הרי את, בעלת הריקוד החינני , מלא שמחת החיים ... בחורה יפייפיה בכל מובן המילה מעלה שאלה כ''כ לא רלוונטית. הרי הריקוד הזה הוא כולו נשיות , לא משנה מבנה הגוף, מראה פנים, אלא ושמחת החיים שהריקוד מעניק. אני אהבתי את הריקוד של אותה רקדנית מלאת חן... ואומר לך את האמת אני לא אוהבת שמקטלגים רקדניות או בכלל נשים לפי גופן. אם מישהי רוצה לעשות משהו שהיא אוהבת וזה עושה לה טוב אין שום סיבה שבעולם שסיבה מזערית כזו תמנע ממנה לרקוד. אוהבת המון גנית

אני יגיד לך את האמת...

אני הרי לא רואה את עצמי "מבחוץ". ואז כשראיתי אותה היום אז באמת היא ניראת קצת מגושמת והתחלתי לתהות האם אני ניראת אותו הדבר... זה הכל. עברה לי מחשבה בראש שאולי זה לא מתאים לי, ואולי רקדנית באמת צריכה ליהיות רזה דקיקה קופצנית... אומנם לא מתאים לי חוסר הביטחון הזה אני בידיוק ההפך הגמור.... לא יודעת מה עבר עלי.... אוהבת בחזרה והמון

עדי - האמת כמו תמיד עוברת איפשהו באמצע

גם רקדניות רזות מידי זה לא חגיגה לעיניים. היא לטעמי אכן קצת שמנה, אבל שמתי לב לזה רק בתנועות מסויימות שאכן ישבו עליה בגמלוניות ובסרבול, שכנראה נובע מגודלה. לא אהבתי את החזה החשוף מאוד כשהיא כולה שרופה מהשמש.. לא אטרקטיבי בעיניי גם אם היתה רזה כמו דוגמנית. נשרפת בשמש? היית חסרת זהירות לפני הופעה?! שימי עליך שמלה שלמה.. היו תנועות שישבו עליה נפלא, ויש לה אכן אנרגיה מאוד מדבקת. אני באופן אישי, מעדיפה רקדנית מעט יותר רזה, אבל ממש לא אוהבת לראות דוגמניות. למשל סעידה הכל כך נפלאה, לי היה הרבה יותר כיף להסתכל עליה עם היה לה עוד כמה קילוגרמים. להגיד לך שזה מפריע להסתכל עליה? כמובן שלא. אני חושבת שכל רקדנית צריכה לדעת מה יושב עליה הכי טוב - הן מבחינת תלבושת והן מבחינת תנועות. הזריקה של הגוף קדימה ועליה מעלה עם ידיים כמו ציפור, על הרקדנית הספציפית הזו ישבה לא טוב. זה היה נראה כבד ומסורבל, בדיוק ההפך ממה שאמור להיראות. אבל, אני זוכרת כשהייתי פעם אחת בסיני, והייתי רוקדת מידי ערב - היתה איתי חברה שמנה, אולי קצת פחות מהרקדנית בקליפ. היא לא ידעה לרקוד בכלל, אבל בכל פעם שהיא היתה מצטרפת אלי בחפלה הקטנה שנוצרה מידי ערב, הם היו מסתכלים עליה בעיניים מעריצות. יום אחד, לקח אותי הצידה השייך של המקום. הוא הציע לי לבוא לעבוד במצריים במועדון לילה של משפחתו אך התנה את זה בכך שאעלה במשקל. אמר לי "לא יפה ככה, רזה כמו אספור"...
ונתן לי כדוגמא את אותו חברה, ששקלה לפחות 20-25 קילו יותר ממני, בתור אידיאל לרקדנית בטן. מה אני מנסה לומר? הכל עניין של טעם.. במדינות ערב הרזות אינן נחשקות, ובארצנו הקטנטונת לפעמים נדמה לי שגברים בכלל מחפשים ילדות (רזות וחלקות בצורה לא הגיונית)... תעשי מה שטוב לך, ולפי התגובות אני שומעת שאת גם עושה את זה טוב!!

אם יש מקום שבו אני מרגישה נחשקת וסקסית מתמיד

זה בסיני. הם רק ראו אותי... שמנה, בלונדינית עם עינים ירוקות יצא להם ריר.... הם חולים על שמנות שם!! אני צריכה באמת לנסוע!

Oum

New member
הגודל קובע הרבה

אם את רקדנית בטן מקצועית את חייבת לדעתי להראות טוב ולא להיות שמנה או גדולה מידי...זה לא יפה נקודה! ואין לזה שום קשר להעדפות חברתיות כי גם בחברה הערבית כיום דינה (הכוכבת המצריה של ימינו)התקבלה בברכה הרבה בגלל חיטוביה...כבר לא אוהבים שמנות. אם את רוקדת להנאתך אז ברור שתרקדי בכל משקל ובכל צורה ובכל גיל ובכל הכוח...אבל כמורה מול כיתה או כרקדנית מול קהל החוקים אחרים והציפיות אחרות..

../images/Emo31.gif

אין שום קשר בין המשקל לבין טיב המורה.אני רקדתי כך בחודש תשיעי, עד 3 ימים לפני שילדתי! (וילדתי ילדה במשקל כבד... 3.865) ווהתלמידות שלי מתו על זה! וגם היום אני לא רזה ולאף אחת בשיעוריי זה לא הפריע ומפריע,אוהבים את החיוך, ההבעה והכייף - ומשקל לא משחק תפקיד. אני בכושר מעולה, וכל הרקדניות הן בכושר מצוין, רק שפשוט הן בוחרות לא להיות אנורקטיות.

למעלה