שאלה של סטודנטית לאדריכלות (בעתיד)

elinale

New member
שאלה של סטודנטית לאדריכלות (בעתיד) ../images/Emo27.gif

היי! אני אמורה להתחיל ללמוד אדריכלות באוקטובר בטכניון, ומתכוונת גם לרכוש מחשב חדש בקרוב. האם יש "דרישות מיוחדות" למחשב שיתאים ללימודים בתחום זה? נתונים מסויימים שכדאי לשים עליהם דגש? תוכנות? אשמח מאוד לקבל עצות בתודה ושבוע נפלא...

יש הרבה דברים שאפשר להשקיע על מחשב, אבל זה...

תלוי ברמת השימוש שלך ובאיזה תוכנות את מתכוונת להתקין ולעבוד עליהם. ככל שרמת הגרפיקה והחישובים שהמחשב צריך לעשות יותר מורכבים כגון תוכנות של אוטוקאד ותוכנות רינדור (הדמיות) כגון 3DSMAX או תוכנות של אוטודסק וכיו"ב.. עדיך להשקיע על: כרטיס גרפי חזק, כרטיסי זכרון (לא פחות מ-4GB), הארד דיסק עם נפח גדול (מומלץ כבר 1TB), לוח אם של חברה טובה ומארז גדול ושקט עם מאווררים גודלים וספק איכותי. כדי להרכיב מפרט את צריכה להחליט מהי רמת השימוש שלך ולציין בפני המוכר והם ירכיבו לך בהתאם להשקעה הכספית שאת מוכנה לה ואז לעשות השוואת מחירים בין מס' חנויות. בהצלחה (גם בלימודים).

dgamim

New member
כל מחשב חדש מתאים

המחשבים של היום חזקים מספיק.אין צורך במשהו מיוחד. אני קניתי מחשב ב-1000 שקל (ללא מסך) אני עובד באוטוקאד בלי בעיות. בהצלחה.

Mooshonov

New member
עצה מסטודנט

גם בטכניון, אל תקני מחשב. פשוט תחכי עם קניית מחשב לפחות עד לסמסטר ב של שנה שנייה. לא רק בגלל שהעבודה המסורתית היא חלק חשוב מאוד בהתפתחות שלך כאדריכלית, אלא שחבל על הכסף כי הוא ייתיישן לך שבאמת תזדקקי לו (שנה ג-ה ואחרי הלימודים) הוא יהיה עגלה. בהצלחה משה מנהל אתר סקטצ'אפ! ישראל www.sketchup.co.il

elinale

New member
תודה על העצה+שאלה חדשה

אני מתכוונת לקנות מחשב נייד כי אני הולכת לגור במעונות, ואני מבינה שאצטרך את המחשב ולא מעט... אתה חושב שבשלבי למידה ראשוניים ניתן להסתפק במחשבים שבספריה?

למעלה