שאלה של מתחילה #2

o o z a

New member
שאלה של מתחילה #2

שלום לכולם :)

אשמח ל"סדר"
האם נהוג לקחת מעצב פנים להלבשה של הבית בלבד? רהיטים, אקססוריז וכדומה..
קיבלתי את הרושם (האולי מוטעה) שמעצבים לא ששים לקחת פרוייקטים שהם לא התחילו מהתחלה.. ?

תודה ושבוע טוב

ravitrod1

New member
יש ויש

יש מצבים שלא ירתעו מהעניין.
חשוב לדעת כי מחור של הלבשת הבית ותמחור של מעצב פנים הוא שונה לחלוטין.
מומנת להכנס לחתימה במייל ולהבין מה ההבדלים.

עיצוב הבית

היי,

עבודתו של מעצבת הפנים מורכבת משני שלבים: שלב ראשון תכנון ושלב שני הוא הסטיילינג שהוא שלב שמשלים את עבודת התכנון.
לא תמיד יש צורך בשלב הראשון - שכרוך בהזזת קירות או נק' חשמל חדשות ועוד פרטים טכניים שנוגעים לתכנונו של הבית.
את השלב השני אני עושה והרבה . ניתן ליצור בית מעוצב והרמוני גגם בלי הזזה של קירות אלא בעזרת ריהוט,אבזור ודקורציה נכונה.
מוזמנת להתרשם מהאתר שלי ולקרוא בבלוג שלי כתבות שעוסקות בעיצוב חלללים שונים בבית..
את מוזמנת גם לפנות אליי במידה ותרצי ייעוץ בנוגע להלבשת הבית בלבד (סטיילינג).

בהצלחה
עירית אוסמן

לדעתי - מעצבות תבדקו אם עניתי נכון

יש מעצבי פנים שלא מתעסקים עם הלבשת הבית - הום סטיילינג.
יש מעצבי פנים שכן.
ויש מקצוע שנקרא הום סטיילינג. נדמה לי שהם עושים רק את זה.

רוב מעצבי הפנים, כולל אותי

אוהבים לראות תוצאה סופית של עבודתם. חומרים, צבעים, רהיטים ואבזור הם לגמרי חלק מהעבודה כאשר התכנון מתחשב גם בכך,
אצלי לפחות אין הפרדה וכשמחליטים על חלוקת פנים מתוך האופציות יש במחשבה את המראה הסופי שמלביש את הפתרונות שנמצאו, מיקשה אחת.
לא שכל כרית קשורה לתכנון אבל ראיית הפרוייקט כמכלול. לפעמים עושים תכנון בלבד, לפעמים נענים לבקשה להלבשה בלבד, תלוי בשיקולים אישיים ובעומס העבודה.

ravitrod1

New member
תגובה

יש מעצבי פנים שאכן פחות מתעסקים בהלבשה ממקום של העדפה אישית ואחרים בהחלט כן ובצורה נפלאה.
ואכן, מקצוע ההום סטיילינג עוסק בהלבשה בלבד ללא התעסקות בקונסטרוקציה.
אני במקצועי הום סטייליסטית. כתבתי פוסט בבלוג שלי על ההבדלים בין עיצוב פנים להום סטיילינג, שכן עדיין קיים בלבול בינהם.

o o z a

New member
תודה רבה על התשובות והקישורים לאתרים היפים

למעלה