שאלה של חדש

B a n j o

New member
שאלה של חדש ../images/Emo13.gif

שלום, יש לי שאלה של חדשים שאני מניח שכולם יצחקו עליי
אישתי ואני הבאנו חתולה לפני מספר חודשים ואנחנו מעריכים שהיא בת כשנה וקצת. לפני-כן היא גדלה בבית מלא בחתולים וכעת היא כאן רק עימנו. החתולה לפעמים חוטפת פרצי אמוק ומתחילה להתרוצץ בבית (אני מניח שכך היא מוציאה אנרגיה מאחר והיא לא יוצאת החוצה) ולפעמים מתחילה לטייל על מדפים ולהפיל דברים לריצפה עם כף היד שלה. היא משגעת גם את אישתי בבוקר כשהיא מתחילה לגרד לה את הצד של המזרן וליילל ולזנק עליה מהשידה בסוג של קאמיקאזה חופשית... העניין הוא שאנו לא יודעים אם זה נורמלי או שרק אצלנו והאם ישנה דרך להתמודד עם זה? לא צעקות, לא כעס, לא בשקט ולא התעלמות עזרו. האם ישנה דך להתמודד עם זה או ש...? ד"א, היא גם למדה לפתוח את הדלתות בבית ע"י זינוק על הידית. איך אפשר למנוע ממנה לעשות זאת? זה נשמע כאילו מישהו פורץ הביתה וזה ממש מפחיד
תודה לכולם!

dimitrygo

Active member
מנהל
זו התנהות חתולית טיפוסית אבל זה לא אומר שצריך

לסבול את זה. אבל כן צריך להתאים את הבית ואת ההתנהגות שלכם במידה מסויימת. קודם כל כל הדברים שחתולה יכולה להפיל או להזיק להם בצורה אחרת צריך לשים במגירות, ארונות וכו'. בשביל שהיא לא תוכל לפתוח דלתות אפשר להחליף ידיות לידיות עגולות. לגבי שאר הבעיות אני מציע לקרוא את השירשור הזה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=16&MessageId=126266873

קיי דן

New member
נראה לי שיותר נכון

שאתם תלמדו את אורחות חיי החתולה, לנסות להבין מהם הצרכים שלה (אין לזה סוף כמה אפשר ללמוד עליהם) וכך גם תיהנו ואפילו במקרים מסויימים תצחקו.

למעלה